maanantai 15. kesäkuuta 2009

Maistuu se mansikka teessäkin


Suosikkiteeni taitaa maistua jollekulle muullekin, sillä sortti on aina loppu. Siksipä hamstrasin sitä tänään parin paketin verran. Tee tosin on syksyistä juomaa, mutta siltäpä tuolla pihalla tuntuukin.

Aamulla kohti Helsinkiä! En muista, koska olen suunnannut sinne vain ostoksille. Nyt suuntaan – toisen hääpäiväni kunniaksi, heh.

3 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Clipper-teet on ihania! Tuota mansikkaista täytyykin maistaa. Itse juon teetä kyllä onnellisesti ympäri vuoden, mutta tietyt maut kuuluvat selvästi eri vuodenaikoihin; esim. omena-kaneli-rusina on syksyteetä, kesällä taas tulee juotua enemmän vihreää ja valkoista.

Ja tosiaan, on muutenkin niin syksyinen olo nyt kesäkuussa, että teekuppi ja villasukat kuuluu ehdottomasti kuviooon!

Tiinakaisa kirjoitti...

Tuo on hyvää! samoin se vastaava vadelmamaku sekä sitruuna. Kyllä näitä tulee lipitettyä kesälläkin, jäähtyneenä jopa janoon.

Spots kirjoitti...

duussi: omena-kaneli-rusina kuulostaa NIIN ihanalta! sitä on pakko saada syksyksi - ja jouluksi. syksy tosin tuntuu olevan joka päivä. ;-) onko tuo muuten clipperin laatua?

tiinakaisa: komppaan: vadelma ja sitruuna toimivat nekin. seuraavaksi hankin sen steltonin termarin. sellaisen sinisen kuin sullakin. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...