maanantai 15. kesäkuuta 2009

Keittiö kauniiksi – tiskirätillä!


Piipahdin ensimmäisen lomapäiväni kunniaksi Ruohonjuuressa. Onneksi piipahdin!

Mukaani tarttui tiskirättejä, bambusta pykättyjä kotimaisia! Nämä kauniisti kuvioidut kankaanretaleet eivät päädy parissa viikossa roskakoriin – näitä passaa pestä, pestä ja pestä.Meikäläistä lohduttaa myös se seikka, että bamburätissä eivät bakteerit kasva (toisin kuin tavallisissa räteissä, jotka päivän Aamulehden mukaan ovat kodin likaisimpia asioita, yäk!).

Kotimaisen Kiertin rätit maksoivat alta neljä euroa! Keittiö piristyy pienelläkin pätäkällä.

7 kommenttia:

Apricot kirjoitti...

Suloisia! Bambu on kyllä mahtava materiaali!

Spots kirjoitti...

joo, toimii huipusti myös kestovaipoissa. :-) tykkään kyllä!

Esba kirjoitti...

Hei noihinhan pitää perehtyä! Kiitti vinkistä!

Sarona kirjoitti...

Hei loistavaa, kiitos vinkistä! Noita sitten seuraavaksi. Aikaisemmin olen käyttänyt biohajoavia tai sellaisia pestäviä kauan kestäviä, mutta noiden materiaali kuulostaa kyllä vielä paremmalta.

Anonyymi kirjoitti...

Tavallisiakin tiskirättejä pystyy pesemään pyykkien seassa ja kestävät hyvin useammankin pesun. Näin tehdessä rättejä voi vaihdella tiuhaankin tahtiin ettei pääse pöpöt kasvamaan, säästää rahaa ja on ekologista, tosin nätimpiähän nuo bambuiset ovat.

Tiinakaisa kirjoitti...

Ompas kivat! Täytyy hankkia meillekkin.. nyt on käytössä ollut jo kolmen rätin verran mustia, tanskalaisia kangasrättejä, jotka pestään ja pestään aina uudelleen. Niitä myydään mm. Pinossa. Mutta nuohan ovat vielä kotimaisiakin, niin plussaa siitä!

Spots kirjoitti...

esba & sarona: olkaapa hyvät. kävittekö jo ostoksilla?

anonyymi: joo, olen pessyt tavallisia tiskirättejä pyykin joukossa, mutta meikäläisellä ne hajoavat hetkessä. olen harkinnut rättien neulomistakin... semmoista voisi kaiketi koettaa bambulangasta. hmm. raportoin, jos päädyn rätintekijäksi.

tiinakaisa: tiedän, mitä rättejä tarkoitat. mulla on ollut sellainen vaaleansininen. kotimaisuudesta kyllä plussaa. (vaikka kyllä ne tanskalaisetkin osaavat.) ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...