maanantai 15. kesäkuuta 2009

Se meni sivu suun

Kirjoitin joskus kevättalvella The Greendressissä sovittamastani Bllack Noir -nahkatakista. Päätin viime viikolla, että talsin tiistaina ostoksille. Jos jotakin pohtii kuukausikaupalla, tuote on kaiketi hintalappunsa väärtti. Arvannette jo, että takkeja ei enää ole. Paitsi koossa 40. Olen kironnut kohta kolme tuntia... Ja metsästänyt samaista rotsia verkkokaupoista. Löysin yhden, mutta ison. ARGH!All Saintsin nahkarotsi saa korvata tanskalaiskaunottaren. Pidän ennen kaikkea sen pitkistä hihoista ja vyötärökaistaleesta.

Mitäs sanotte, kolahtaako takki teihin? Kaikki mustiin nahkarotseihin liittyvät vinkit ovat tervetulleita. Kiitän ja kummarran jo etukäteen (ja suuntaan silti The Greendressiin – siellä on ISO ale!).

4 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Hyvältäpä näyttää! Täälläkin jatkuu edelleen Sen Täydellisen Nahkatakin metsästys - kuukaudet vain vierivät, mutten aio tyytyä odotellessa mihinkään resoriversioihin!

Mulle saattais koko 40 olla justiin hyvä, riippuu miten kittanaa sorttia rotsi on.. mutta pankkitili ei juuri nyt innostu nahkatakkihaaveistani. Huokaus.

Spots kirjoitti...

duussi: käy ihmeessä koettamassa sitä bllack noirin takkia. se on täydellinen! ainoan minimaalisen miinuksensa se saa vuorittomuudesta, mutta kyllähän sitä pärjää, kunhan pukee alle kylliksi. :-)

mä suuntaan the greendressiin huomenna. can't wait!

Esba kirjoitti...

Itsekin haen tismalleen samanlaista MC-takkia. Kaikkilla muotitoimittajilla on nyt sellainen, tai ainakin oli vielä 1/2 v sitten. Näyttää hyvältä! Päätin kuitenkin, että voisin ostaa takin kankaisenakin. Lähdetään Nykkiin heinäkuussa. Eiköhän sieltä joku sellainen löydy :D

Leenu kirjoitti...

Karrax tekee iiihania rotseja, myös mittatilausjuttuja. Kannattaa tutustua. nimim. tiukkaniukan onnellinen omistajajo ties monetta vuotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...