tiistai 14. heinäkuuta 2009

Lisäarvoa lehdelle


En ole ostanut aikakauslehtiä ainakaan viikkoon, kenties kahteen. Suomalaiset lehteni eivät edes tule tänne, pitäisi kai pirautella kustantamoihin. Ikävöin Oliviaa ja Dekoa – ja siinäpä ne sitten olivatkin. Olen kuitenkin koko tavalla tohkeissani "omista" lehdistäni. Pakahdun pelkästä kuvankäytöstä: isoa, ilmavaa, tyylikästä... Aijai.

Kävin kuitenkin tänään lähilehtikikkarilla. Ostin Sköna Hemin ja pari muotilehteä. Viimeiset liitteinä seuraavien seikkojen vuoksi (Ellestä tosin tykkään muutoinkin). Plaza Kvinnaa, jota ei tarvitse ostaa toiste, seurasi P.S. I Love You -dvd. Jep. P.S. I Love You. Ymmärtänette, että televisionkatselukuumeeni on kova – täällä ei tule yhtään mitään mielenkiintoista! Uskokaa pois, ei mitään. Ellen messissä tuli tujaus chick litiä. Jostakin syystä sekin kiehtoo tavanomaisuudesta poiketen...

Kertokaapa mulle, millaisia lehtiä te luette. Mä otan mieluusti vinkkejä vastaan etenkin ulkomaalaisista sellaisista.

8 kommenttia:

Mustaleski kirjoitti...

Itsekin työskentelen lehtipuolella (AD:na), ja varsinkin oman "firman" mielenkiintoisimmat lehdet tulee selailtua aika säännöllisesti läpi, ne kun ilmaiseksi saa. Mutta ostamalla ostan lähinnä Olivian ja Divaanin, perushyvää Bonnieria :)

Ulkomaalaisista lehdistä sisustuslehdet jyräävät osaltani muotiraamatut, Sköna Hem ja Living Etc eksyvät siis Elleä ja Vogueta useammin ostoskoriini.

Jonna kirjoitti...

Minulle tulee kotiin jokunen lehti, joista tämän hetkiset suosikit on Olivia ja sit ihan toista genreä edustava Meidän perhe. Luen kyllä melkein kaiken, mitä eteeni saan. Tieteenkuvalehdet ja Geon luen myös aina, ne tippu laatikosta puoliskolle.

Ulkomaalaisista lehdistä Lantliv taitaa olla suosikkini. Muotilehtiä en osaa ostaa, vaikka niitä onkin kiva selailla.

Tiinakaisa kirjoitti...

Vuosien varrella on tullut tilattua yhtä ja toista, mutta viimeaikoina parhaita ovat olleet juurikin Deko ja Olivia. Nyt olen pitänyt tilauspaussia molemmista, mutta sorruin Dekon asuntomessutarjoukseen ja tilasin sen jälleen. Ostan yleensä Living etc:tä, Sköna hemiä, Marie Claire uk:ta.. "Nuorempana" tuli luettua enemmän muotilehtiä, nykyään kait netti korvaa tuota tarvetta ja ostokset painottuu enemmän sisustuslehtipuoleen. Yleensä kyllä selaan lähes kaikki naistenlehdet mitä käsiini saan tai kaverit laittaa kiertoon.. Näin lehtialan ihmisenä se kiinnostus on lähes pakonomaista, heh ;)

Zana kirjoitti...

Mulle tulevat juurikin mainitsemasi Olivia ja Deko! Deko joululahjatilauksena isoaidiltäni. :) Luen kyllä kaikki sisustus- ja akkainlehdet, jotka käsiini saan, lähinnä äidiltä; Koti ja Keittiö, Kotivinkki, Avotakka jne jne. Ostan satunnaisesti Divaania, halpoja irtonumeroita ja Living Etc:tä.

Spots kirjoitti...

yksiin käyvät makumme. :-) bonnierista tulevat tällä hetkellä suomen parhaat aikakauslehdet, ja ulkomaisista jyräävät täälläkin living etc, sköna hem ja marie claire uk. mutta totuuden nimissä liki kaikki naistenlehdet kelpaavat... jopa siinä määrin, että rehab tekisi terää.

jonna, olipa hauskaa lukea, että tykkäät lantlivistä. :-) siellähän mäkin paraikaa pakerran, joskin sen suomalaisessa versiossa. mutta lantlivin mimmit istuvat selkäni takana. onhan se kyllä hyvä lehti!

Jonna kirjoitti...

Se suomalainenkin versio on kiva - pitäisi varmaan tilata :) Työn iloa!

Anonyymi kirjoitti...

Toi PS. I love you oli ihana elokuva, mutta myös ihana kirjana! Itkin ihan hirveesti krokotiilin kyyneleitä.

jari kirjoitti...

Onhan siellä Äntligen hemma ja Design Simon o. Tomas.

Aina niin ihanat Lulu Carter ja Isabella Halling...

Ja sitten kun tv:stä ei todellakaan tule mitään, niin sitten Pressbyrånista Bo Bedre!

Aikoinaan svt näytti ohjelmaa Flyttlasset, se oli tuskaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...