lauantai 25. heinäkuuta 2009

Musta tuntuu...


... että tein tänään elämäni kenkäkaupat. En saanut hopeisia tennareita, en, koska ne olivat Hornsgataniltakin loppu, mutta sain jotakin muuta.Olen hymyillyt puoliltapäivin. Joku pitänee meikäläistä sairaana, mutta uskokaa pois, tämä jos jokin on merkki terveydestä!

Acnen Pistolit ovat kaiken hehkutuksensa väärtti. Ostin mustat, vaikka rakastuin myös harmaisiin. Viininpunaisetkin viehättivät, siniset sen sijaan vähempi. Taidanpa tietää, miten onnittelen itseäni syksyisen syntymäpäiväni tietämillä. Eläköön kruunun kurssi!Acnen syysuutuuksista löytyi jotakin muutakin, mutta kukapa sitä tahtoisi 25 asteen helteellä villapaitaan sonnustautua? Ei ainakaan armas shoppailuseuralaiseni, jota lellin lakilla ja leluilla. Ja visiitillä Kulturhusetin Rum För Barniin.

P.S. Kaverini veikkasi, että siedän kenkieni myötä paremmin syksyä. Povaan samaa. En ole lomaillut vuoden takaista äitiyslomaani lukuun ottamatta (ja sitähän ei lomaksi lasketa) kolmeen vuoteen. Pistolit ajakoot kesälomani asian.

9 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Kengät pelastaa syksyn, se on täysin totta.
Minä tilasin itselleni parit retrohenkiset mokkasaappaat syksyä varten. Postipoikaa odotellessa. Lapsille vielä pitäis kengät löytää...

hon kirjoitti...

Mikäs se hinta siellä Pistolien kotimaassa oli? Olen näköjään tulossa ostosmatkalle elo-syyskuun vaihteessa..

Miksi nuo pirun saappaat alkaa kiinnostaa päivä päivältä vaan enemmän? Jos omistasi haluat jossain mielenhäiriössä luopua, täältä löytyy sitten toinen pari jalkoja kokoa 36 :)

Spots kirjoitti...

jonna: vinkkaa mullekin, jos löydät lapsosille kengät. sama homma on edessä meikäläiselläkin. sandaalit eivät syyskeleille kelpaa, heh.

hon: tervetuloa ostoksille, se kannattaa kyllä! :-) pistolit maksavat noin 3 500 kruunua, eli 330 euroa! acnet ovat täällä muutoinkin melko lailla edukkaampia. aikamoinen kattaus löytyy kauppaakselilta nk, pk ja acnen lippulaivaliike norrmalstorgilla - kaikki noin 100 metrin päässä toisistaan. :-)

hom kirjoitti...

Mmmh. 330 euroa... Köh. Mutta jos saappaat ovat pysyneet mallistossa jo useamman talven, eivät ne varmaan vielä hetkeen ala näyttää jälkeenjääneiltä...

Arvon kuitenkin vielä noiden ja näiden välillä: http://www.issues.fi/2009/07/24/acne-rizzo/

Hintaeroa ei vissiin kuitenkaan paljoa jää, kun noiden nilkkuriversioiden myyntihinta ois huhujen mukaan 2995 kr.

Spots kirjoitti...

hom: näinpä mäkin kuvittelin. toivon siis, että pistolit jatkavat kelkassani vuosia. kunhan saan pidettyä pohkeeni kuosissa, heh. :-)

upeat ovat nuo nilkkuritkin! ja sun blogisi! i'm hooked.

Sugar Kane kirjoitti...

Onnea Pistolien johdosta! Ja ostosseuralaisesi on aina yhtä hurmaava!

hon (typosin äsken nimimerkin :D) kirjoitti...

Kiitos, katotaan nyt miten tästä alusta päästään eteenpäin tuon kanssa :) Tulehan toistekin katselemaan.

Spots kirjoitti...

sugar: she is, isn't she? tässä istuskellaan kulturhusetin näköalakahviossa. :-)

hon: tulen saletisti. joka päivä! :-)

Lili kirjoitti...

Murheissani olen, kun eteisestäni ei vieläkään löydy samoja saapikkaita - nyyh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...