sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Perskaupoilla

En ehtinyt perjantaina Acne Archiveen mutta suuntasin lauantaina ennen kymmentä kaupungille (koska heräsin viideltä, koska simahdin työviikon päätteksi puoli kahdeksalta – meikäläinen on kuin vanhus taikka vauva...).

Acnen perusputiikeistä selkisi, että Pistolit tulevat kauppoihin vasta loppukuusta. Netistä niitä jo saa, mutta I'll pass. Siellä niistä saa pulittaa 440 euroa. Hitosti. Viime vuonna ne maksoivat kivijalkakaupoissa 3 500 kruunua, mikä on hitosti vähempi.
En kuitenkaan köpsinyt kaupungilta tyhjin käsin, vaikka piipahdinkin lopulta vain NK:ssa. Löysin kymmenessä minuutissa itselleni kolme alepaitaa: kaksi herra Langia ja yhden Perseen. Langin valkoinen lyhythihainen tuli totisesti tarpeeseen. Ostin samanmoisen myös mustana hihattomana. James Perseen harmaa peruspukine kelepaa kaiken kanssa, kunhan kelit kysyvät jotakin muuta kuin t-paitaa.

Ja jepulis, tiedän, että meikäläisen pitäisi kuvata paidat ylläni. Kuvaan heti, kun pääsen kiireliikakiloistani tai kerkiän opastaa herra Hoota kamerankäytössä.

P.S. Valokuvauksen kaverit: jos liikuksitte näillä huudeilla, hus Moderna Museetiin. Alakerran valokuvanäyttely on paras ikinä näkemäni näyttely. Se ottaa koville kaikessa raadollisuudessaan mutta pistää asioita perspektiiviin. Poruuttaa, kuulkaas, vieläkin.

7 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

Terveisiä Perseelle!

Ja olikos mulla jotain asiaakin... No ainakin sen verran, että kun se Acnekin on suorastaan HALAPAA siel, niin mää todellakin tulen kylään, asap.

Nautihan olostasi!

Spots kirjoitti...

sk, du är hjärtligt välkommen. tääl olis viä noi aletkin, nääs. ne kreisikorkosetkin -60 prossaa! tarviitko, voin hakea?

Sugar Kane kirjoitti...

Kiitos tarjouksesta! Jospa mää säästelen siihen asti että oon livenä mestoilla! Luultavasti "tarviin" siihen mennessä vaikka ja mitä taas...

Anonyymi kirjoitti...

Tee postaus niiden ylimääräisten kilojen pudottamisesta? Täällä yks kans jonka pitäis saada 3-5kg kiireliikakiloja pois. Mut kun ei millään saa itseään niskasta taas kiinni.

Vippe

Anonyymi kirjoitti...

Spots moi! Kävin kattomassa museon kotisivuilla maistiaisia noista fotoista, ihan mahtavia, juuri tuollaiset otokset ihmisistä muakin puhuttelevat. Huomenna kokoonnutaankin taas kameraseuran kanssa, blääh kun et ole paikalla, mutta olethan kuiteskin hengessä mukana :)
Mulla tänään siivouspäivä, imuri ja moppi siis käteen.
Halei ja sillai! Ja terveisiä A:lle ja S:lle.
-Ellu-

aink kirjoitti...

Kiireliikakilopostauksesta kyselevälle ja muillekin; mua ainakin pienessä hienosäädössä on vuoden alusta jeesannut todella kohtuuhintainen ja hyvin vähän ärsyttävä www.kalorilaskuri.fi. Ei vippaskonsteja, siinä vain tajuaa mitä oikeasti tulee syötyä päivän mittaan.

Vaatii tietysti työtä naputella punnitut/arvioidut safkat laskuriin, mutta mä pääsin just niistä "kriittisestä viidestä kilosta" ja vähän enemmästäkin eroon muutamassa kuukaudessa ilman, että kokisin kokeneeni kamalaa rääkkiä tai että olisin varsinaisesti joutunut luopumaan herkuttelusta tai tissuttelusta.. Merkkailun myötä vain taas sai muistutuksen siitä, että ihan kaikkea EI voi aina syödä ja juoda samana iltana, ainakaan jokaisena arki-iltana :)

Spots kirjoitti...

vippe: kiits ideasta! teen, jos pääsen edes alkuun (nimimerkillä ostin taas karkkia...). ;-)

aink: kiitos vinkistä! juuri tuollaista tarvitsenkin, vaikka pelottaa jo valmiiksi, millaisia asioita sen myötä paljastuu. yksi ystäväni on hyödyntänyt kiloklubia (olikohan se nyt se...), hyvin on toiminut sekin. taitaapi olla kaiken lisäksi ilmainen.

ellu: hengessä mukana! sä olet ajatuksissani joka päivä. koettakaas tulla lissun kaa tänne, ennen kuin tuo näytelmys loppuu. mennään pillittämään sinne porukalla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...