tiistai 28. heinäkuuta 2009

Tuliaistuoksu


Herra Hoo vietti viikonvaihteen Suomessa. Pyysin tuliaiseksi tuoksua. Olen suihkutellut vuosikaudet L'eau par Kenzoa enkä aio siitä vastaisuudessakaan luopua. Kaipasin kuitenkin potkua, jotakin hitusen voimakkaampaa - mutta vain hitusen. Näillä samaisilla sanoilla ohjasin siippani ostoksille.

Ja hyvinpä hän valitsi! Sain kauniin korallinpunaisen pullon CK IN2U Heatia. Tuoksu on omiaan kesään, sekoitus kukkia ja hedelmiä. Semmoinen raikas, mutta lämmin. Mainio valinta valkoisen t-paidan kanssa. Älkää kysykö, miksi. Tuoksut linkittyvät kupolissani väreihin, tämä vaaleaan. Kenzo sitä vastoin käy sekä valkoisen että mustan seuraan... Herättävätkö hajuvedet teissä tämmöisiä tuntemuksia?

Mitä hajuvesia te käytätte? Suositelkaa mulle jotakin kepeää!

7 kommenttia:

hon kirjoitti...

No _just_ avauduin tästä aiheesta blogissa! Mainitsemani Cleanin tuoksut ois just niitä valkoisen t-paidan tuoksuja. Nam.

Jonna kirjoitti...

Minä en osaa käyttää mitään tuoksuja enää! Rasvaan itseni oliivirasvalla, siinä mun tuoksut. Välillä kyllä kaipaan jotain, mitä voisi sipaista korvan taakse.

Spots kirjoitti...

hon: heh, jopas sattui. :-) kiitos tuosta clean-vinkistä. ihastuin jo pelkkiin pulloihin! pakko päästä tuoksuttelemaan.

jonna: mä olen tykännyt kepeistä tuoksuista aina, mutta raskauden aikana nekin olivat liikaa. oksu oli tulla aina. mullakin on yksi oliiviin liittyvä kauneudenhoitohomma, kirjoitan siitä vielä tänään.

hon kirjoitti...

Käy tuoksuttelemassa Kicksissä, sieltä löytyy useampi Cleanin tuoksu valikoimista. 89 e, d'oh. Näiden kanssa ongelmana se, että ei oikein tuppaa löytymään lentokentältä.. Mutta onneksi internet palvelee - jotain tuoksuista saa toisinaan Strawberrynetistä reippaasti halvemmalla kuin meiltä Suomesta.

Esba kirjoitti...

Itselläni on ollut L'eau par Kenzoa ja viimeisinpänä Issey Miyaken l'eau d'isseytä, joka on melko saman tyylinen Kenzon kanssa. Nyt halusin jotain kepeää ja kukkaisaa. Lancomen Miracle on ihqu - melko voimakas silti. Olen ihastellut sitä pidemmän aikaa. Ostin parfyymiä nyt kentältä, kun matkattiin NYC:hen. Tykkään kamalasti! Käypä nuuhkimassa :D

Spots kirjoitti...

heh, mä sanoin herra hoolle, että mulle kelpaisi l'eau d'issey! :-) en ole sitä koskaan omistanut mutta nuuhkinut kyllä. tykkään kovasti. miraclesssakaan ei ole vikaa. sitä paitsi se pinkkeys piristää.

Kaisa kirjoitti...

Olen ollut Armanin she/elle tuoksun uskollinen käyttäjä jo kauan, siihen ei vaan kyllästy. Sitä ennen tuoksuna toimi juuri kenzon L'eau par.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...