lauantai 15. elokuuta 2009

COS-kaupoille Kööpenhaminaan?Saksassa asuva ystäväni tuntee tyylini, vaikka emme ole tavanneet vuosiin. (S, elän toivossa, että pääsen sinne joulumarkkinoille tänä vuonna, haleja x miljoona!) Hän valaisi meikäläistä COSin vaatteista, joihin oli törmännyt jossakin lehdessä, veikkasi, että saattaisin niistä tykätä. Oikein! Voisin kasata ostoskoriini muutaman mekon, ruskean veskan ja nahkaisen avaimenperän. Omistin Henri Hipolla varustetun sellaisen ensimmäisellä luokalla, eivätkä muuten avaimet olleet jatkuvasti karussa. Nyt ovat.
Harmillista, että lähin kauppa löytyy Kööpenhaminasta. En ole käynyt siellä koskaan. Nyt olisi korkea aika. Samalla voisi katsastaa Hayt ja kaikki muutkin tanskalaiset sisustussuosikkini... 

8 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Kööpenhamina on ihana kaupunki. Suosittelen lämpimästi! Hyppää yöjunaan ja hurista sinne, oot aika lähellä.

Spots kirjoitti...

kävin jo kurkkimassa aikatauluja ja hintoja. :-)

Jonna kirjoitti...

Loistavaa! Kateeksi käy.

Piksi kirjoitti...

Kauniita vaatteita/asusteita oli taas löytänyt. Ei taida noita vielä saada suomesta. Avainkoru oli erityisen hieno. Tuli kyllä lapsuus mieleen, vaikka itsellä ei ollutkaan mitään hippoversiota vaan vihreä paksu ja kutittava villalanka tai oranssi kanttinauha kaulalla avaimenperänä.

jari kirjoitti...

Juu siellä on Hayn oma kauppa ja sitten se Illum Bolighus. Siis siellä on niiiin paljon kaikkea, että etoo koko kaupallisuus. Kaikki maailman merkit, vain David design puuttui. Mutta olutkulttuuri, pyöräily, arkkitehtuuri, korjausrakentaminen ja urbaani elämä on kivaa unohtamatta Cristianiaa. Niiden kirjasto "musta timantti" on kateutta herättävän hieno.

Hintataso on kova, joten suuret ostokset hoituu helposti Malmössä.

Spots kirjoitti...

piksi: kiitos kuuluu saksaan, en olisi COSeja muutoin keksinyt. Tykkään tavattomasti! Jos ei muuta, niin avaimenperä on pakko saada, nyt ilman osuuspankin hippoa. :-)

Spots kirjoitti...

jari: vinkeistä tuhannet kiitokset. näyttää siltä, että viikonloppu kööpenhaminassa koittaa vielä syyskuun puolella.

jari kirjoitti...

Vielä yksi kauppa, jota ei sovi unohtaa
http://www.dmk.dk/

Vain kivenheitto Nyhavnista, siis paikasta jossa vanhemmatkin teinit saavat nauttia Tuborgia pe-la iltaisin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...