sunnuntai 16. elokuuta 2009

Kusmia purkin perusteellaMitäpä sitä kiertelemään: ostan (myös) elintarvikkeita ulkonäön perusteella. Kusmi-tee on pakattu niin kauniisiin purkkeihin, että seuraava keräilykohteeni on täten keksitty. Näillä kahdella aloitetaan. Ja mikäli netistä löytämiini kommentteihin on uskominen, teet ovat kaiken lisäksi taivaallisia. (Mikä ei puljun 140 vuoden kokemuksella ihmetytä.)

Kuvat: Spiti

5 kommenttia:

scaredy-cat kirjoitti...

Olen itsekin ihan heikkona kauniisiin pakkauksiin pakattuihin elintarvikkeisiin; matkoilla voisin jäädä ruokakauppoihin vaeltelemaan ja katselemaan pakkauksia, tosin hirveästi en viitsi alkaa ruokaa raahaamaan kotiin ulkomailta...
Sen lisäksi kauniisti pakattu elintarvike on minusta usein hyvä lahja, varsinkin jos ei oikein tiedä mitä antaisi; sille kun lahjan saaja löytää melko varmasti käyttöä.

suhmura kirjoitti...

Tunnustan, minäkin ostan mielellään kauniisti pakattuja elintarvikkeita.
Edelliseltä Tukholman reissulta ostin Spitistä 2 purkkia Kusmi teetä. Vihreäsävytteiseen purkkiin pakattu Spearmint green tea on oikein hyvää. Turkoosin sävyiseen purkkiin pakattua Prince Vladimiria on tullut siemailtua vähemmän, se on ehkä enemmän ihan perusteen makuista, vaikka sitruksella ja vaniljalla miedosti maustettua onkin.

Spots kirjoitti...

scaredy-cat: totta turiset lahjaideoista! nyt tiedän, millaisia paketteja ystävät tästä pitäen saavat. ;-)

suhmura: hyvä, hyvä, kiitos makuvinkeistä! pitäisi oikeastaan ostaa semmoinen pakkaus, jossa on monta pientä kusmi-purnukkaa. saisi testattua kaikki maut. vaikka eihän se maku tärkeintä ole, se on tuo purkki. ;-)

Zana kirjoitti...

Kusmi-fani ilmoittautuu!
Meilläkin vihreeseen pakattua Spearmintiä ja viimeeksi Ranskasta ostettua Strawberry Green teetä punaisessa purkissa. On ihanaa, toimii myös kylmänä.

Spots kirjoitti...

huippua, zana! kokeilenkin tuota mansikkaa kylmänä versiona!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...