sunnuntai 16. elokuuta 2009

Bjørg Jewellery. Oijoi.

Pidän aikakauslehtien mainoksista. Ihmettelen ihmisiä, jotka jaksavat niitä parjata. Ilman mainoksia ei olisi lehtiä. Ilman mainoksia en olisi löytänyt näitäkään hopeahelyjä.

Norjalaisen Bjørg Jewelleryn korut pistivät silmääni uudesta Sköna Hemistä (harvinaisen hyvä numero – muutoinkin kuin mainosten osalta). En tiedä, saako niitä Suomesta, tuntuvat täälläkin olevan kiven alla. Metsästän paraikaa verkkokauppoja. Yhden löysin: Tiara Smycken omaa kattavan valikoiman, vaikka halajamani sormus on loppuunmyyty. Toistaiseksi, toivon.Enpä asettuisi poikkiteloin kaulakorunkaan suhteen.

Kertakaikkisen kaunista. Huh!

10 kommenttia:

haney kirjoitti...

Oi, rakastuin, heti ensi silmäyksellä...! <3

Anonyymi kirjoitti...

Oih, upeita :o <3

Piksi kirjoitti...

Toi jälkimmäinen on hauska. Mulla ollut vuonna '89 kielikurssilta Englannista ostettu neonpinkki pinssi, jossa luki juuri tuo teksti.

Sormus oli oikeasti hieno.

Sugar Kane kirjoitti...

Kelpuutan!

Spots kirjoitti...

mä metsästän yhä tuota sormusta pitkin ja poikin pohjolan nettikauppoja. toivottavasti kalppii vastaan. vaikka sitten ensiviikkoisilla formex-messuilla, joilla bjørg on näytteilleasettajana. raportoin tuonnempana.

hon // issues kirjoitti...

Arvaa, mä kans bongasin noiden korut Ruotsin Ellen mainoksesta. Ehkä kautta linjan hieman liian kruusattua ollakseen just mun makuuni, mutta muistelisin kuitenkin rakastuneeni täysin heidän pupusormukseensa ja hammaskaulakoruunsa sekä nauraneeni hellyytyksen vallassa "If you leave me, can I come too" -kaulakorulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Mainitsit jossain aikasemmassa kirjoituksessa, että Acnen Pistolit ovat Ruotsissa halvemmat? Tiedätkö päteekö tämä myös muihin Acnen tuotteisiin? :)

Spots kirjoitti...

anonyymi: kyllä se pätee, kaikki ovat kautta linjan useita kymppejä edukkaampia. tilasin juuri villapaidan, joka maksoi suomen puolella 190 e, mutta täällä 130 e. :-) että tervetuloa ostoksille tukholmaan!

ii kirjoitti...

Huoh. Hengitys salpautui ja oli pakko käydä saitilla tsekkaa koko mallisto ja googlata mahdollista nettikauppaa...ja kyllähän noita Australialaisesta nettipuljusta näyttäisi saavan (http://www.nordicfusion.com.au/rings-c-481.html). Mutta mistä saa pohjoismaista designia Pohjoismaissa?!

Ja kiitokset ihanasta blogista. On päätynyt suosikkien joukkoon:)

Spots kirjoitti...

hon: mun työkaverillani on pupusormus. käytännöllisyydestä en mene takuuseen (mä olen varma, että mulla korvat jäisivät jatkuvasti neuletakin hihaan, heh), mutta näyttävyyttä korussa piisaa. samaten siinä hampaassa. :-)

ii: hyvää googletusta! pakkohan se sormus on sitten australiasta tilata, mikäli sitä ei lähempää löydy. mä elättelen vielä hetken toiveita. kiitoksia kuitenkin tuhannesti vinkistä – ja kehuista. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...