tiistai 18. elokuuta 2009

Acnesta on moneksi


Enpä tiedä, olisinko hoksannut Acnen harmaan villapaidan olemassaoloa ilman ihanaa Issues-blogia (käykää, hyvät ihmiset, kurkkimassa!). Olin onnistunut ummistamaan silmäni puserolta, vaikka verkkokauppaa luvattoman tiheään tihrustankin. Enpä ummista enää, vaan odotan postiluukkumme kolahdusta.Voiko mukavampaa vaatetta olla? Mä kun tarvitsen pukimia, joita ei tarvitse sen kummemmin miettiä. Päässä tapahtuu muutoinkin kylliksi, heh. Harmaa kaunokainen, mustat, paksut mattasukkahousut ja Pistolit. Niillä mennään. Joku saattaa tituleerata tylsäksi, mutta siitäpä sitten vain. Mutta minkäs teet, kun värit ahdistavat vaatteissa... Eivät kuitenkaan muualla eivätkä muiden päällä – taikka villalangoissa!

Pakko päästä viikonvaihteessa lankakauppaan. Josko sitä pykäisi pyhäpuhteina kaulaliinan... Tai villasukat pitkillä varsilla, sellaiset kumisaappaisiin sopivat. (Vaikuttaa nääs siltä, että sateet saapuvat tännekin.)

4 kommenttia:

hon // issues kirjoitti...

Vaadin kuvia Harmaasta Pehmoisesta, kun se saapuu!

Ja kiitos linkityksestä + tuesta + hyvästä mielestä, meidänkin täytyy aktivoitua ja listata myös blogit.

Anonyymi kirjoitti...

Toi on kyllä niin ihana. Täydellinen. Onkohan niitä vielä jäljellä kun pääsen Tukholmaan vasta lokakuun alussa..?

Lili kirjoitti...

Niin kaunis ja harmoninen se on.
Täällä on niin kauhiasti kaikkea ihanaa, etten saa edes sanottua mitään järkevää. Kuvaatkos joku päivä ihan pikkaisen Tukholmaa tänne?

Spots kirjoitti...

hon: se saapui! ja se on UUUUUH! kuvaan viimeistään viikonloppuna.

anonyymi: eiköhän niitä vielä lokakuussa löydy. :-) acnea kun kaupataan niin monessa paikassa.

lili: kiitos samoin. ihanaa on täysi kimpassa-blogisikin. hyvä idea nuo tukholma-kuvat! ilman muuta otan semmoisia. pitäisi muutoinkin taas aktivoitua kuvailun kanssa. kamera on maannut jo viikona, hyvä, ettei hometta kasva. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...