keskiviikko 26. elokuuta 2009

Kaupungille Alkon pussi kainalossa?


Kesti jonkin aikaa hoksata, mistä tukholmalaisessa katukuvassa keikkuvat muovikassit (ja harvinaisen hienot sellaiset) ovat peräisin. Jep, ruotsalaisten Alkostahan ne.

Sanokaapa, köpöttelisittekö tuiki tärkeät paperit Alkon pussista pursuten työmaallenne...? Täytyy myöntää, että meikäläinen ei moista tekisi, koska Alkon muovikassi on kohtalaisen kaamea ilmestys. Kanniskelisin mieluummin vaikka Valintatalon turkoosia versiota.

System Bolagetin pussi on muuta maata. Siellä kulkee kätevästi käsveskaan liian kookas kansio. Täten olen todennut ihmisiä tunnelbanassa tuijotellessani (siis salaa toki). ;-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äläs nyt. Kyllähän Alkokin on petrannut viime aikoina. Globe Hope -yhteistyön tuloksena on syntynyt kasseja, joissa on käytetty vanhoja julistekankaita. Ei tuo musta niin paha ole, mutta en nyt ehkä ihan jokapäiväiseen käyttöön ottaisi:
http://www.alko.fi/tarvikkeet/fi/833122

Piksi kirjoitti...

Onpas tyylikäs kassi, tuossa voisin viinini kantaa. Suomen alkon pussit niin pieniä ja rumia, että jäävät kyllä yleensä hankkimatta, yksinäinen viinipullo kun kulkee tarpeentullen käsilaukussakin.

Postauksesi otsake tervetuloa tukholmaan, osa 1 jäi vähän odotuttamaan, jotta onko niitä osia tulossa jossain vaiheessä vielä lisää. En taida ehtiä nauttia jatko-osista seuraavalle reissulle, mutta siis ilolla kuulisin lisäosia myöhemmin, jos on tulossa.

Spots kirjoitti...

anonyymi: hyvä alkolle. :-) mutta mikäli se muovikassi on samanlainen kuin muutama kuukausi sitten (en kyllä oikeastaan omaa hajuakaan, milloin viimeksi olen alkossa käynyt...), se on aikas paha.

piksi: kuva ei tee oikeutta systemin kassille. niitä saa myös sinisinä ja muistaakseni vihreinä... ja olet kyllä oikeassa: yksi viinipullo (tai kaksi) kulkee kyllä käsveskassa, eipä siihen muovipusseja tarvita.

mulla on vakaa aikomus kirjoittaa enempikin tervetuloa tukholmaan -juttuja. seuraavaksi ajattelin ottaa käsittelyyni söderin... ehkä. tai kenties kotikaupunginosani, kungsholmenin. ideoitakin saa esittää. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...