lauantai 22. elokuuta 2009

Rosoa

Viimeisen päälle puunattu koti ei ole meikäläisen juttuja, enkä tarkoita puunauksella nyt luuttuamista (se näet on juttujani). En pidä yhtä tyylisuuntaa noudattavista kodeista, sellaisista, jotka ovat vain minimalistisia, vain maalaisromanttisia, vain 50-lukulaisia. Kauneimmat kodit ovat onnistuneita sekoituksia, sopivasti rosoisia, vanhan ja uuden kohtaamisia.

Ruotsalainen valokuvaaja Per Magnus Persson (jonka bongasin Room And Serve -blogista) on päässyt taltioimaan paikkoja, joissa kuluttaisin mieluusti aikaani. Ne ovat ne betoni, puu, teräs ja kulahtaneet maalipinnat, jotka muhun vetoavat.

5 kommenttia:

scaredy-cat kirjoitti...

Laitoit taas makuuni sopivia sisustuskuvia. Olen itse samoilla linjoilla, vaikka haluaisin 50-luvun huonekaluja, en haluaisi kalustaa pelkästään niillä; kotini ei tarvitse olla lavastettu (vaikka sellaisetkin kodit voivat olla hienoja).
Tuo toiseksi alin ruokailutila.... Olen jo pitkään haaveillut, että minulla olisi iiiso ruokapöytä, sellainen ei liian hieno, jonka ääressä voi monta ystävää nauttia päivällistä tai lapset askarrella, eikä sitä tarvitse varoa. Tuo herättää taas haaveet eloon - tarvitaan tosin myös tilaa sille ruokapöydälle.

Spots kirjoitti...

scaredy-cat, tiedän juuri, mitä tarkoitat. mä en tahdo kotia, joka muistuttaa jonkin kaupan katalogia – vaikka hienojahan ne semmoisetkin voivat olla, eivät kuitenkaan mua. krouvi ruokapöytä on myös omalla hankintalistallani. ajattelin tosin tehdä sellaisen itse joistakin vanhoista leveistä lankuista, joita mummula lienee puolillaan. tai sitten pistän isän puunkaatoon. tämänhetkinen suosikkipöytäni on seuraavassa maalaisunelmassa. pistän siitä kuvan, kunhan lehti viikon päästä ilmestyy. täydellisyys, sen lupaan! :-)

Julia kirjoitti...

Nyt taisi löytyä unelmieni koti, tuo ylin kuva etenkin :)

RuusuLiisa kirjoitti...

Oh..alimmaisesta kuvasta löytyvät Tolixin tuolit saisivat heti hyvän kodin mun luota :)

Upeat sivut sinulla!

Aneri kirjoitti...

Ihania kuvia, osaa olen ihastellutkin sisustuslehdissä. Makusi kuulostaa täsmälleen samalta kuin itselläni - ei perlkkää retroa, antiikkia, mustavalkoista.... vaan rouhea sekoitus kaikkea. Industrialismia, modermismia ja ripaus antiikkiakin :)
Heti tämä blogi blogrolliini!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...