lauantai 22. elokuuta 2009

Helppo harmaaVillapaita Acnea, legginsit Lindexiä ja pellavapää ihka omaa tuotantoa. Kelpo kolmikko lauantaille.

6 kommenttia:

hon // issues kirjoitti...

Katoin eka, että näitä Acnen katalogikuvia en ole vielä nähnytkään.

Selkeästi paita päätyi oikeaan kotiin :)

Haluatko lahden sillä puolen asuvana tehdä pienen palveluksen ja tsekkaa mitä http://shop.acnestudios.com/system/search/product.asp?id=2795 maksaisi Ruotsissa? Meillä on mies tarpeessa.

Tuuli kirjoitti...

Oh, ihana säkki. Eikä pellavapäässäkään ole vikaa, vaikk'ei sitä paljoa näykään.

Spots kirjoitti...

hon: kiitos. :-) tuo takki maksaa 2 395 kruunua. miltäs kuulostaa, onko edukkaampi kuin siellä? mä olen kyllä valmis postittamaan semmoisen, jos tahdotte. vai olitteko te tulossa syyskuun puolella tännepäin?

tuuli: kiitti, suosittelen kyllä säkkiä. siihen kuuluu myös villakaulaliina. pellavapää vilahtelee aina silloin tällöin täällä. stay tuned. ;-)

hon // issues kirjoitti...

Se on itse asiassa n. 70 euroa (!!!) halvempi siellä kuin Acnen verkkokaupan europuolella. Huh huh! Voin katsella sitä takkia kyllä sieltä reissultanikin, jos ehdin (mies ei valitettavasti ole tulossa mukaan ja olen lähdössä 3 naisen kanssa - saa nähdä, mitä ehtii...) ja meillä on vielä takaporttina kyllä miehen Tukholmassa asuva veli.

Mutta jos kaikki muut säädöt pettävät, niin vaivaamme sitten sua tän asian kanssa :) Kiitos kun tarjouduit, ihana tietää että tällainenkin mahdollisuus on - ja sama pelaa toisin päin, jos täältä jotain kaipaat!

Anna kirjoitti...

Kylläpä näyttää vaaleanharmaakin hyvälle :)
Ostin samaisen paidan viime vuonna tummanharmaana ja oon tykännyt tosi paljon. Ihanaa kun sen voi taas kaivaa kesän jälkeen kaapista.

Nyt en saa mielestäni mustaa Whamia. Jännittää vaan, onkohan niitä vielä lokakuun alussa jäljellä siellä Tukholmassa, kun olen sinne silloin muuttamassa. Vuosi sitten löysin ihan sattumalta varmaankin kaupungin viimeisen tummanharmaan juuri lokakuussa... Peukut siis pystyyn.

Kivaa, että muitakin Acnen vaatteisiin hurahtaneita löytyy :)

Löysin vasta blogisi, ja oikein mainioltahan tämä vaikuttaa!

Spots kirjoitti...

hon: jepulista, lupaan toimia takaporttina koska vain. :-) ja kiitokset vastatarjouksesta! pitäkääpä kivaa täällä. mäkin odottelen ensi perjantaina tänne saapuvia ystäviäni. mies ja lapsi lähtevät suomeen, ja luvassa on tyttöjen juttuja: ostoksia, ostoksia ja ostoksia, ehkä vähän debaser-bailaamista jne. ;-)

anna: kiitos, se on kyllä hyvännäköinen, tykkään kovasti itsekin. kunpa vain säät viilenisivät, mäkin käyttäisin tuota mieluusti useammin. mutta minkäs teet, tänäänkin mittari näytti pitkälti kahtakymppiä.

mä pidän peukkuja, että löydät whamin lokakuussa. muakin hivenen jännittää, miten käy rifle-saappaideni kanssa: budjetoin ne vasta syyskuun lopulle... :-)

acne on ykkönen, ei voi muuta sanoa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...