sunnuntai 23. elokuuta 2009

Mielikuvituksen puutetta?

Viime vaatetekstini ovat olleet Acne-vetoisia, toivottavasti kestätte vielä yhden. Tuntuu vain siltä, että syyskokoelma on täynnä kaikenmoista käyttökelpoista...Olen miettinyt toista nahkatakkia viimevuotisen lisäksi mutta taidan päätyä kosteudenkestävään parkaan, Acnea sekin. Varivaihtoehtoja on kaksi, musta ja vihreä. Valkkaan jälkimmäisen tai ainakin uneksin siitä. (Acnessa ei ole kuin yksi vika. Sitä ei ruotsalaisen verotuksen jäljiltä viikoittain ostella.)

Ja sitten jotakin muuta. Olenko koskaan kertonut, että bloggaaminen on meikäläiselle yhdenlaista terapiaa? Kun vääntää ja kääntää kielen kanssa kahdeksasta kymmeneen tuntiin päivässä, tekee hyvää vaihtaa vapaalle, kirjoitella asioita sen kummemmin analysoimatta, pysytellä pelkissä pinnallisuuksissa, koska musta tuntuu siltä. Kiitokset teille, että pysyttelette messissä, kepeydestä huolimati.

4 kommenttia:

Piksi kirjoitti...

Acne-aivopesusi on tuottanut tulosta =). Syyskuiselle tukholmanmatkalle on Filippan vaatteiden ostelun lisäksi tiedossa Acnen vaatteiden ihastelua. Tuo parka on täydellinen! Nettikaupan hinta tuntui vain vähän pahalta, saisikohan takin halvemmalla Tukholmasta? Mistähän näitä acneja kannattaisi sitten alkaa etsiä Tukholmasta?

Freya kirjoitti...

Kiitos kuuluu kyllä ihan kirjoittajalle! Sun blogi on ihanan tyylikäs ja raikas =)

Spots kirjoitti...

piksi: heh, hyvä homma. ;-) parka on täällä huomattavasti halvempi, kuten kaikki muutkin acnen vaatteet. kommenttisi kirvoitti ajatuksen: kirjoitan tuota pikaa postauksen tukholman keskeisimmistä acne-kaupoista. jos en tänään, niin huomenna kyllä!

freya: tuhannet kiitokset kehuista. olen onnellinen ja otettu. :-)

Piksi kirjoitti...

Hienoa, jos viitsit kirjoittaa acnekauppapostauksen pikemmiten, kun tukhomanreissu siirtyikin jo ensi viikonlopulle. Kuulisin mielelläni myös mielenkiinoisia/suosikkipaikkojasi Tukholmassa.

Huomasin myös aikaisemmista postauksistasi Monkin ja kävin tutustumassa mallistoon netissä. Jotta ainakin sinne on päästävä katsastamaan valikoima/laatu.

Kiitokset hienosta blogista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...