sunnuntai 23. elokuuta 2009

C-shoe!Olen ollut vuosia sitä mieltä, että Living etc on sisustuslehtien ehta ykkönen (oikeastaan kaikkien lehtien), eikä syyskuinen numero kallistanut vaakakuppiani toisaalle. Päinvastoin – se kunnostautui myös saapassaralla esittelemällä Camperin C-shoesit.

Camperin to&ether-malliston kirjaimellisesti kauniit nahkasaapikkaat ovat hollantilaisen muotoilijan, Maria Blaissen, käsialaa. Ne näyttävät kiinnostavan muutamia muitakin tyyppejä, sillä kengät ovat kaikkialta loppuunmyydyt - ainakin koossa 36. Kanadalaisesta Gravity Popesta löytyisivät ruskeat kolmeseiskat... Pahus! Jos törmäätte jossakin kolmekutosiin, kertokaa ihmeessä (odottelen jo kengänkiilto verkkokalvoillani).

7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Hauskat kengät! :)

Haluaisin tietää tuosta tilaamastasi Acnen Wham-tunikasta, mitä kokoa se on? Olen ymmärtänyt, että mitoitukset tuossa tunikassa ovat melko reiluja, joten luultavasti kannattaa ottaa pienempi koko, onko näin? Haluaisin tilata Acnen verkkokaupasta samaisen tunikan, mutta koon takia emmin vielä...ärsyttää muuten, kun hinnat ovat täällä Suomessa kalliimpia!

Spots kirjoitti...

heidi: mun tunikani on kokoa s. mitoitus on reilua, xs:kin olisi piisannut, vaikka en järin sirpakassa kunnossa olekaan. ;-) suositan siis tavallista pienemmän koon tilaamista.

enkä muuten ihmettele tippaakaan ärsytystäsi. mustakin on kummallista, että hinnat vaihtelevat maittain! syrjintää, sanon mä! :-)

Piksi kirjoitti...

Hienot kengät. Mulla mennyt ihan ohi nämä to&ether mallit vaikka campereita rivi asustaakin kotona. Täytyypä mennä tutustumaan. Kiitos taas vinkistä!

Tiinakaisa kirjoitti...

ihanat kengät! haluaisin mustana. mutta 37 jalkaisena, nekin koot on yleensä loppuunmyytyjä aika äkkiä. missähän noita myytäis tampereella..

Spots kirjoitti...

piksi: eipä kestä :-)

tiinakaisa: mä luin camperin sivuilta, että to&ether-malliston kenkiä saa vain harvoista paikoista. veikkaanpa, että manse ei kuulu niihin... katsastelkaamme siis yksissä tuumin nettikauppoja. vinkkaa, jos löydät hyvän! mä teen saman. :-)

Ellu kirjoitti...

Nämä kengät näyttää kyllä kiintoisilta. Pitäisi päästä sovittamaan, että näkisi minkälaisilta nuo omissa koivissa näyttää.

Terhi kirjoitti...

Iiiiik. Noi on niin mun kengät. Pakko saada :D Kenkäfriikki, jolla liikaa kenkiä, mutta aina mahtuu yhdet sikahienot. P.s teidän kauppa on ihana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...