perjantai 21. elokuuta 2009

Siistiä säilytystä


Granit on kuulunut sisustuskauppojen aateliin (mun mittapuullani) 2000-luvun alusta pitäen – siitä saakka, kun tutustuin siihen Tukholmassa opiskellessani. En pistäisi pahakseni puljun rantautumista Suomeen. Pitäisiköhän pystyttää kauppa...?

Talouttamme asuttaa pari suurpiirteistä tapausta: ensimmäinen on hädin tuskin 1,5-vuotias, toinen vanhempi. Ensimmäisen lelut ajelehtivat kaikkialla, toisen levyt ovat valloittaneet vaatekaapin ja leveän ikkunalaudan, jolle asettelisin mieluusti viherkasveja ja kynttilöitä. Jos niille olisi tilaa. (Jätän tässä yhteydessä mainitsematta muuttolaatikon, joka pönöttää yhä purkamatta olohuoneessa – ihan omasta toimestani...)

Ja asiaan. Suurpiirteisten tavarat päätyvät huomisesta pitäen Granitin laatikoihin. Meikäläinen kaatelee teetä valkeasta kannusta ja kuivaa sittemmin mukit telineessä. Pääsisipä jo kaupungille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helsingissä on saman tyyppinen kauppa: PINO nimeltään. Netistä löytyy sivut.

Spots kirjoitti...

joo, mä olen käynyt siellä monesti. granit vie silti voiton. :-)

jari kirjoitti...

Oletkos käynyt Söderin Skrapanin Granitissa? Pelkkiä releitä ja pääntiet yms muut rennosti leikattu. Myös vauvoille omat.

Myös pikkusälää (teekannu, kuppia ja pientä köksäys kamaa ja T-paitoja) löytyy Åhlensin Mujista. Taannoin myynnissä oli rajoitetun ajan H. Koskisen tee astiasto. Mitä en ehtinyt ostaa ja nyt sitä pitääkin etsiä lähes päivittäin Blocketista.

Spots kirjoitti...

jari: en ole, mutta sinne suuntaan seuraavaksi. tämänpäiväinen reissu kohdentui fridhemsplanin granitiin. sielläkin on vaatteita, tykkään kovasti! myös niistä lapsille tarkoitetuista. åhlensin mujissakaan en ole piipahtanut. sinnekin siis. ;-) kiitos taas mahtavista vinkeistä!

ii kirjoitti...

Granit Suomeen ehdottomasti!!! Suuntaan sinne joka kerta Tukholmassa vieraillessani. Ja olen samaa mieltä, Pino ja Granit eivät kyllä mahdu samaan lauseeseen;)

jari kirjoitti...

No kävitkös Grandpassa tai R.O.O.M.ssa kun aivan kulmilla pyörähdit? Ne vaatteet on varmaan kyllä samoja? Skrapanin liikkeestä puuttuu vain kaikki laatikot, kynttilät ja mausteet....

Muji on hauska. Tosi Japan, mutta osa tuotteista Made in China. Käsittääkseni japanilaiset ja kiinalaiset eivät kovin hyvin tule toimeen? Mutta kustannustaso ratkaisee. Hymyilyttää aina kun näkee lapun muji.jp, made in china.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...