perjantai 21. elokuuta 2009

Mulle pari Monkia

En tiedä, mikä meikäläistä vaivaa... Vakavanpuoleinen vaatehimo ainakin. Kävelin työmatkalla HenkkaMaukan ohi ja ajattelin hakea t-paidan (koska hiirenharmaa kokelas on osoittautunut hyväksi hankinnaksi). Sielläpä ei ollutkaan sellaisia, ja Sienalle katsastamani legginsitkin olivat senttikaupalla suuria. Suuntasinkin sitten Carlingsiin "sovittamaan" Leviksen kuusnollakolmosia...Seuraavat pukimeni saavat luvan irrota parillakympillä. Ajattelin lenkkeillä lauantaina Monkiin ja koettaa ainakin harmaata villatakkia ja mustaa t-paitaa.

Tulipa vielä villatakista mieleeni. Sain aamulla käsiini Suuri Käsityökerho -lehden. Siinä oli kuva varsin värikkäästä (!) villatakista, jonka ajattelin neuloa. Äiti lupasi jo lähettää lankaa. Novitan Puro-keriä odotellessa!

3 kommenttia:

Joy kirjoitti...

Kuvia farkuista! Kaunis tuo harmaa neule. JOskus täytyy vaan olla kiitollinen, että näitä vaateliikkeitä ei ole tämän enempää Suomessa tarjolla ;)

Ellu kirjoitti...

Toi musta on kiva, mäkin voisin sen haluta :)

Spots kirjoitti...

joy: jepulista, kuvia on tulossa, vaikka suoraan sanoen ketarani ovat kaikkea muuta kuin kuvauksellisessa kunnossa... lenkki-inspiraatiota odotellessa. ;-)

ellu: nonni! monkiin sitten. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...