torstai 20. elokuuta 2009

Betonia siellä täällä

Tuntuu, että törmään betoniin kaikkialla. Lehdessämme tehtiin taannoin betoniruukkuja, pian lueskellaan betonikirjasta. Olen satavarma, että askaroin ensi kesänä betonin parissa. Pykään pari ruukkua ja jokusen kynttilänjalan. Ja joskus kyllä teetän sen betonisen työtason keittiöön. Kunhan saan ikioman keittiön.Betonihimoani helpottaisi Tove Admanin Edison-lamppu. Se irtoaisi verraten edukkaasti. Ei paha, ei.

4 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Ooooh! Aika täydellinen. Tässä uuteen (omaan!) kotiin muuton kynnyksellä sitä tulee suunniteltua & haaveiltua ihan liikaa, mitä kaikkea uutta pitäis saada.. Edison-lamppu pääsee ehdottomasti listan jatkoksi. Kiitos siis vinkistä!

Tiinakaisa kirjoitti...

Ompas hieno! kaikki kattopistokkeet vaan on jo käytössä ja joku pitäisi poistaa tieltä..

Esba kirjoitti...

Olen betonihullu, mutta en nyt tästä ihan innostunut. Hämmästyttää. Jotenkin se tuntuu tukkoiselta. En osaa selittää. Muotokin on makoisa ja kaikkea. Joku siinä vain silti tökkii... !?!?

Spots kirjoitti...

duussi: onnea jo etukäteen omasta kodista! odottelen jo kuvareportaaseja. :-)

tiinakaisa: valaisimia tulee kyllä vaihdeltua harvakseltaan. asiaan on tehtävä muutos. voisihan niitäkin vaihdella kuten kodintekstiileitä tai muita. täytyykin ottaa tavaksi. :-)

esba: i get your point. mäkin tahtoisin nähdä tuon ensin livenä, mulla kun on kutina, että kuva ei päästä lamppua oikeuksiinsa. sitä tosin mietin, että miten tuo mahtaa valaista. vain suoraan alas...? kerron, kun pääsen katselemaan betonimönttiä paikan päälle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...