tiistai 4. elokuuta 2009

Vaatekaapin perukoilta


Kaapissani on killunut kohta kahden kuukauden ajan musta kertakaikkisen kaunis jakku. Mutta eivätpä ole kesäkelit kysyneet takkia, eivät – ja ehtiipä sitä myöhemminkin.

Hankin Filippa K:n myötäisen jakun hääpäivänäni Helsingistä. Kämp Galleriassa koetin mallikipaletta, joka oli senttikaupalla kapoinen mutta kertoi kuitenkin, että nyt seisoskeltiin jakunleikkuun jalustalla. Ja korkealla.Koska takki maksoi meikäläisen takkimittapuulla paljon, jätin Stockalta löytämäni oikean koon kotvaksi varaukseen mutta palasin pian kauppiaan pakeille. Totesin, että tässä se nyt sitten on, seuraavan vuosikymmenen syyspäivän pukine. Takki auki, harmaa villatakki taikka -paita alle ja kaulahuivi kaulaan. Ei se sitten muuta tarvitse.

Saas nähdä, saanko kaivaa jakkuseni jo ensi kuussa naftaliinista. Jos vaikka Monsters Of Popiin... Tuuttekos te? Meikäläistä ei pidättele mikään, kiitos Magenta Skycoden.

3 kommenttia:

Piksi kirjoitti...

Osaisisitko neuvoa filippan jakkukoosta jotain? Itse pääsin kokeilemaan jakkua liian pienessä koossa ja isomman saisin tilaamalla netistä/ystävän kautta. En vaan uskalla ostaa sokkona, kun en tiedä ottaisiko yhden vai kaksi kokoa isomman. Jakkujen materiaalit ja leikkaukset ovat kyllä kohdallaan. Ja sijoitus todellakin vuosiksi eteenpäin.

Spots kirjoitti...

piksi, mä otin tuosta slimmistä mallista m-koon, vaikka yleensä käytän ässää. aikas naftia mallia on, joten suositan kyllä normaalia isompaa, etenkin, jos jakkua aikoo käyttää päällystakkina.

benglia kirjoitti...

Olen samaa mieltä, että syksy saisi pukeutumisten puolesta jo tulla. Minulla on kaapissa vaikka kuinka monta syysjakkua ja päässä kerrospukeutumisideoita, joita haluan päästä kokeilemaan. Mutta ei sovi valittaa, kun Suomessa kerrankin on lämmin kesä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...