tiistai 15. syyskuuta 2009

Ikea inspiroituu 70-luvusta
1970-luku on kelpo vuosikymmen, myös muotoilultaan. Ikean uusi Rörberg-sarja muistuttaa lapsuudestani. Ihastuin ennen kaikkea kepeisiin mutta muheviin nojatuoleihin. Väriä en osaa valkata, mutta eipä tarvitsekaan, koska kutakuinkin satkulla irtoavia istuimia voisi ostaa kaksin kappalein. Tai kolmin...

Ehkä sinne seuraavaan kotiin, sijaitsee se sitten Suomessa taikka Ruotsissa.

7 kommenttia:

PISARAPILVI kirjoitti...

tahdon tahdon. menee kans "listalle".

t:riikka

RuusuLiisa kirjoitti...

I do..too :D valkoisena ja tuplana!

Spots kirjoitti...

riikka: no niinpä! ja mahtavaa, että tuolit ovat aikasta halpoja - ja helposti pestäviä. kohtalaisen tärkeä juttu toisen puolitoistavuotiaan mutsin mielestä. :-)

ruusuliisa: tuplana ilman muuta! mäkin alan olla valkoisen kannalla. se on lapsiperheessä helpompi väri kuin musta, josta erottuvat kaikki kuola- ja banaanitahrat... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tuolit! Ei taida löytyä Suomen Ikean valikoimista.´Joutuu lähtemään Tukholmaan ;-)

Spots kirjoitti...

oletan, että tuolit päätyvät suomenkin ikeaan, mutta niitä odotellessa kannattaa matkata lahden taakse tukholmaan. täällä on tälläkin hetkellä tavattoman kaunista pimeine syysiltoineen. :-)

Suki kirjoitti...

Sisäpiirin tietoa, että mallisto ei tule Suomeen myyntiin, blaah! Joten nyt kannattaa siellä Ruotsissa hamstrata jemmaan. Minäkin saatan nyt joutua niille kamalille ristelilyaluksille, saakutti.

Spots kirjoitti...

suki: höh, no onpa hölmöä... mutta ottakaapa riikan kanssa se kammotuspaatti tännepäin ja tulkaa ostoksille. :-) löysin muuten blogisi vasta nyt mutta onneksi löysin. olen ihan koukussa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...