tiistai 15. syyskuuta 2009

Costoa kupoliin


Kesäiset kelit jatkuvat, mutta illat ovat jo koleita – siis sillä lailla, että t-paidan päälle kiskaistu neuletakki ei nostata otsalle hiksua. Kuukauden parin päästä lienee jo pipan aika. Vaikka pidän lötköistä myssyistä (ja niiden neulomisesta!), sonnustautuisin alta aikayksikön Costoon.

Suomalaisen puljun päähineet turpeine tupsuineen ovat söpöisiä. Olen muuten varsin vakuuttunut, että päällä keikkuva keltainen pallukka parantaa päivän kuin päivän, sellaisenkin, kun hiukset harottavat minne sattuu. Ja nehän harottavat tämän tästä. 

6 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Ei voi olla :D tosin luin ensin 'custa kupoliin'.. Tämän jättäisin väliin :D

Spots kirjoitti...

hih! ;-) mä koetan välttää kuspäisyyttä viimeiseen saakka.

Lili kirjoitti...

Mulla on oma costolätsä. Tavoite on ollut iskeä se blogiin viimoiset puoli vuotta. Ehkä syyssäät saavat sen viimein sinne.

PISARAPILVI kirjoitti...

hei me katseltiin lapsille nuita kotsia design mearketista mut ei ollu enää kokoja tarjolla. olis aika söpö teidänkin tytsylle:)

Spots kirjoitti...

lili: joo, laitahan kuvia costosta! olisi huippua nähdä se jonkun päässä. :-)

riikka: jeps, äidille ja tyttärelle samanmoiset. mut tsekkaapa tuolta coston nettikaupasta, sieltä saattaisi löytyä sopivat p:lle & v:lle.

Aino kirjoitti...

Näitä myydään juuri nyt käynnissä olevilla Tampereen Designtori-päivillä :) Hintaa ei ollut näkyvissä, mutta tarjous-kyltit kylläkin. En mennyt kokeilemaan jotta omistusvimma ei iskisi, mutta jos omasi haluat alella niin palkkaa joku paikallinen hommaamaan sulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...