tiistai 15. syyskuuta 2009

Kotikaupoille?


Jos jäämme Ruotsiin, alamme ravata asuntonäytöissä. Omistusasuminen (tai oikeastaan asumisoikeusasuminen) on täällä vuokraamista tavallisempaa ja kaiken kaikkiaan halvempaa. Täten meikäläiselle on ainakin kerrottu.

Markkinoita muutaman päivän tarkastelleena totean, että tukholmalaiset kerrostalokodit ovat KAIKKI täyden kympin kunnossa – ainakin kantakaupungissa. Liki jokainen on rakennettu 1900-luvun parin ensimmäisen vuosikymmenen aikana, liki jokaisessa on vanha lauta- taikka parkettilattia, isot ikkunat ja huonekorkeuta kolmen metrin verran. Kaksiota ei alta kahden miljoonan kruunun saa, mutta lainanhoitokulut ovat täällä toista kuin Suomessa: viimeset pennoset eivät valu pankkiin.

Ans kattoo nyt, miten meikäläisten käy. Kyllähän sitä Vasastaninkin katuja tallaisi...

Kuvat: Hemnet

4 kommenttia:

Lili kirjoitti...

Kyllä! Ostatte ihanan kodin sieltä! Raportoit sitten tänne runsain kuvin jokaisen nurkan.

Anonyymi kirjoitti...

Ette muuten jää sinne!
T: hemppa-harakka & S & mopsarna

jari kirjoitti...

On hallit ja tulisijat. Ja ne ikkunat on tunnelmalliset alkuperäiset. Ei porttikonkeja, eikä autoja sisäpihoilla, vaan keitaita ja puita. Kahvila tai vähintään jokin mukava kauppa kivijalassa...

Sthlm on taivas!

Mikäs Tre on??

Spots kirjoitti...

lili: jos näin käyn, kuvia on luvassa kyllästymiseen saakka. :-)

hemppa-murunen: katsotaan, katsotaan. :-) haleja ja pusuja koko klaanille. oletteko jo miettineet sopivaa ajankohtaa tukholman-matkalle?

jari: niinpä! mä olen ollut aivan yllättynyt kakluuneista! ja sellainenhan on vain plussaa! vasta eilen töistä tullessani mietin, miten ihana tukholma on, oikeasti taivas! tampere pyristelee perässä pilven reunalla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...