tiistai 22. syyskuuta 2009

Miesten puolella


Miestenvaatteiden joukosta löytyy tämän tuosta jotakin passelia. Filippa K:n Bohemian Stripe Cardi kelpaisi kuulemma siipallenikin. Onneksi hän on sutjakkaa sorttia: meillä on muitakin yhteisiä vaatteita (vaikka ne paidat ovat varsin merkillisesti majoittuneet mun hyllylleni).

Suora villatakki vaikuttaa helpolta pukineelta. Se ei ole edes liian lyhyt – ja taskut, niistä se saa tietenkin pelkkää plussaa.

Jos muuten joku mies sattuu lukemaan tämän tekstin, niin vihjaa ihmeessä, miltä merkiltä löytyvät mukavimmat villatakit, jotka eivät ole kokoa kaappi.

P.S. En käsitä, miksi en ole tehnyt vaatteille omaa katergoriaa. Nyt tein.

4 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Eksyin blogiisi ja ajattelin kertoa, että naisten lapikkaita saa kyllä ympäri vuoden täältä:


http://www.isoaidinaikaan.fi/index.php?cPath=12_68&sort=5a&page=2

RuusuLiisa kirjoitti...

Lucky you kun sutjakkaa sorttia se siippasi :) Valitettavasti mun siippa ei voi auttaa kun se on sitä kokoa kaappi/pieni pakettiauto.. Mutta mulle tuo Bohemian kelpaisi erittäin loistavasti!

Mikko kirjoitti...

Tulin just Soulista, ja matkalaukku täyttyi japanilaisen Uniqlon peruskivoista villatakeista. Mallit ovat hyviä, hieman kapoisia mutta tarpeeksi pitkiä. Ja hinta-laatu on todella kohdallaan: merinovillainen, ohut mutta niin lämmin villatakki irtosi 25 eurolla! Harmi vaan että Uniqlolla ei ole nettikauppaa, ainakaan vielä.

Muita mun suosikkeja ovat Carin Westerin parin kauden takainen harmaa villatakki. On kyllä vähän teltta vaikka on kokoa S. Ja toinen on viime alesta ostettu Arne&Carloksen alpakkanvillainen, superlämmin, kuvioltaan epäsymmetrinen villatakki. Töihin ehkä liian kuuma, mutta puutaloasukille talvella just hyvä!

Spots kirjoitti...

matroskin: kiitti vinkistä. :-)

ruusuliisa: jeps, i'm lucky. monella tavalla. :-) mutta kyllä: bohemian on hieno, käytännöllinenkin. ei varmana jäisi kaapin perukoille.

mikko: ooh, 25 eurolla! souliin olisikin mukavaa matkata, olen lukenut siitä viime aikoina muutamia matkajuttuja. eikä japanissakaan mitään vikaa olisi. kevät kiotossa... oijoi. mutta hei, kiitos vinkeistäsi: mä en olekaan katsastanut carin westerin miestenmallistoa. arne & carlos on mulle vallan uusi merkki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...