lauantai 26. syyskuuta 2009

Täyden kympin koti

Stellan Hernerin Elle Interiörille kuvaama koti löytyi Husligheter-blogista. Husligheterin Maria sitä vastoin löysi sen Desire To Inspire -blogista, jota aion toljottaa tästä päivästä pitäen. Käykääpä haltioitumassa.

Kuvien gotlantilaiskoti on jotakin tavatonta. Jos asuisin moisessa, en matkailisi koskaan minnekään. En menisi edes töihin. Kunhan huokailisin ihastuksesta.

14 kommenttia:

Gladiola kirjoitti...

Esteettiset mieltymyksesi käyvät niin hyvin omieni kanssa yhteen, ettei minun tarvitse näemmä perustaa itse blogia ollenkaan, kun kaikki tähdelliset kauniit asiat löytyy täältä :) Kiitos siitä!

Joy kirjoitti...

Gooosh, no tuo todellakin on UPEA koti!

Amanda kirjoitti...

No ei kyllä ole hieno koti, lähinnä todella likaisen näköinen. En asuisi.

Zana kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Gladiola. :)

Spots kirjoitti...

gladiola ja zana: kiitos itsellenne, kun käytte lukemassa. :-)

joy: eikö?!? aivan tajuton ja kaiken lisäksi maalla. kyllä tuolla kelpaisi elellä. voin vain kuvitella, miltä paikka näyttää pimeänä talvi-iltana kynttilänkajossa... oijoi.

nelio kirjoitti...

hyvältä näyttää, voisin kuvitella sut ton villasukat jalassa koirat jaloissa. toi desire to inspire on ollut syy huonoihin yöuniin jo pidemmän aikaa...

Spots kirjoitti...

hahhaa! mahtia nelio – tulihan se blogi sieltä! :-) mutta joo, kyllä tuolla kelpaisi bonon kanssa kuorsailla. pihassa käyskentelisi pari hevosta ja sitä rataa. terkkuja kotiin, murunen!

suellen kirjoitti...

Ja parin hevosen lisäksi vielä pari vuohta! Jostain syystä haaveilen vuohesta/ vuohista..?! Ihana talo, todella kaunis!!

scaredy-cat kirjoitti...

Olen ihan ihmeissäni - en olisi uskonut, että mustat seinät ovat mielestäni ihan superhienoja. Mutta nämä mustat, tai hiilenväriset ovat! Tuo toinen kuva ylhäältä ja keittiön kaakeloitu seinä... oih. Sänkykin kelpaisi mulle.
(Ja minusta on aina kovasti kiinnostavaa, kun vanha rakennus uudistetaan hyvällä maulla.)

Spots kirjoitti...

suellen: kyllä, vuohia ja lampaita ilman muuta! kuka sen nurmikon muutoin leikkaisi? :-)

scaredy-cat: joo, tämän huushollin kuvat päätyvät kyllä joskus kovaan syyniin: samanlaisia juttuja tahdon omaan kotiini. sitten joskus. mä olen aivan myyty tuosta etupihastakin...

JEPSUKKA kirjoitti...

Tuo kylpyhuone!!! Aivan täydellinen! Muuten tuo koti on ähäsen liian boheeminen mun mielestä.

jari kirjoitti...

Näytti olevan myös Purple arean blogissa. Yläkerran patteri on rouhee..

Anonyymi kirjoitti...

Oma soppi tuntuu taas niin uskomattoman tylsältä ja tavanomaiselta kun törmää tuollaisiin uskomattomiin taidonnäytteisiin. Mutta sitten taas tajuaa että ainakin on jotain saavutettavaa :)

Spots kirjoitti...

jepsukka ja s: kiitos kommenteista, huomasin vasta. onpa mahtavaa saada sellaisia uusilta lukijoilta – ja löytää sitä kautta uusia blogeja! :-)

jari: jeps, talossa piisaa kyllä rouheutta ja särmää – mutta jollakin tavalla kiltisti. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...