sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Todeksi tullut unelma sohvan muodossa


Valkoinen kangassohva on kuulunut toiveideni joukkoon vuosikausia. Koska perheessämme asustaa kolme tahmatassua (yksi kaksi- ja kaksi nelijalkaista), olen törkkinyt toivettani tuonnemmas. Mutta enpä törki enää!

Dieselin ja Moroson yhteistyön tulos, Nebula Nine -sohva, kivipestyine pellavapäällisineen täyttää jokaisen sohvaan kohdentamani vaateen: se on a) valkoinen, ei kuitenkaan vitisellainen, b) matala, c) SYVÄ! ja d) sopivasti lötkö. Siinä meidän sakkimme mahtuisi mutkitta pötköttämään.

Ostoslistalla. Entäs teillä?

10 kommenttia:

Esba kirjoitti...

Todella hieno! Itsekin haaveilen matalasta ja syvästä sohvasta. Ihanan rento tuo on myös. Varmaan vain TÖRKEÄN hintainen?!?

Spots kirjoitti...

hitto, kun mä en muista, mistä lehdestä mä sohvan juuri bongasin. siinä oli hintakin. netistä en sitä nyt löytänyt. mutta muistaakseni hinta ei ollut tähtitieteellinen. en ainakaan persuksilleni lennähtänyt.

SunSun kirjoitti...

Mutta entäs ne tahmatassut? Vai voiko noi päälliset siis pestä pesukoneessa?

Spots kirjoitti...

sunsun: en edes tiedä, mutta toivottavasti. toisaalta olen tässä tullut sellaiseen tulokseen, että kaikki tumma (lukuun ottamatta nahkaa) on tahmatassukodissa kaikista pahinta: meidän mustassa ikea-sohvassa näkyvät jäljet heti. se saa ensi lauantaina luonnonvalkean verhoilun (mutta pestävän sellaisen). musta vain tuntuu, että en kykene pitämään näppejäni kurissa tuosta dieselin lökölinnasta...

Zana kirjoitti...

Täydellinen sohva! Muakin mietityttää päällisten pestävyys, vaikka ei tahmatassuja taloudesta löydy kuin mies. :) Täytynee zoomailla hintoja, oma tummanruskea (tosin alle vuoden vanha) vuodedivaanisohva alkoi juuri näyttää tunkkaiselta.

Lili kirjoitti...

Hieno! Samat kriteerit mullakin sohvassa. Dieseliltä löytyy muutakin ihanaa. Valaisimet on täydellisiä.

Spots kirjoitti...

zana: mä olen niin samaa mieltä: sohva hipoo täydellisyyttä! kunpa se olisi kutakuinkin järkevissä hinnoissa... hitto, kun en muista, mistä mä olin sen hinnan näkevinäni.

lili: jeps, diesel taitaa muutkin kuin farkut.

Duussi kirjoitti...

Onpa lokoisan näköinen soffa! Haaveilisin aika lailla justiinsa tuollaisesta sohvasta, jos en olisi itse kauhea tahmatassu - helposti puhdistettava musta nahkasohva on ainoa vaihtoehto niin kauan kuin en osaa olla sotkematta sohvaa ympäristöineen jäätelöön ja sensellaisiin. :D

Zana kirjoitti...

Yritin kaivella ostopaikkoja ja hintatietoja, mutta enpäs löytänyt. Tokkopa tuota vielä Suomesta saakaan, taisi olla vasta Milanon messuilla tänä vuonna...? Olisipa se tosiaan järkevänhintainen, sillä mun on paako saada se! Kiitos vaan sulle tästä pakkomielteestä...:)

Spots kirjoitti...

heh, eipä kestä. :-) ja jep, oli vasta milanossa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...