keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Bono = Best

Meikäläisestä U2:n Bonossa ei ole mitään vikaa, mutta maailman paras Bono omaa neljä jalkaa ja nokkaa tuskin nimeksikään. (Jep, se on se koiravanhukseni, kohta yhdeksänvuotias petit brabançon, mopsia muistuttava charmantti herrasmies.)


Kauniita ovat nämäkin Bonot. Catharina Kippelin kuppeja saa Design House Stockholmista. Juttu on nyt niin, että aion nautiskella näistä aamukahvini seuraavat vuodet. Vaikka aamukahvit ovat kylläkin utopiaa, lukuun ottamatta viikonvaihteita... Mutta mikäli kaapissa kökkii näin kauniita kupposia, sitähän saattaa vaikka viritellä herätyskellon hetkeä aiemmaksi...

Kertokaapa, kolahtavatko Bonot teihin.

7 kommenttia:

nelio kirjoitti...

no noihan aivan ihania, varsinkin toi pisarainen. sain pisarapilveltä pari sanna annukan mustavalkoista marimekkokuppia ja muut kupit ei sitten olekaan enää kelvanneet... kummasti se kauneus piristää aamuisin.

nelio kirjoitti...

no noihan on aivan ihania, varsinkin toi pisarainen. sain pisarapilveltä pari sanna annukan mustavalkoista marimekkokuppia ja muut kupit ei sitten olekaan enää kelvanneet... kummasti se kauneus piristää aamuisin.

nelio kirjoitti...

hah, kertaus on opintojen äiti. ja kirjoitusvirheet korjataan aina seuraavaan...

Zana kirjoitti...

Pisarakupista minäkin aamuteeni ja iltapäiväkahvini hörppäisin mieluusti. Siis vapaapäivinä, tietty. :)

scaredy-cat kirjoitti...

Olen ihastellut etenkin tuota pisarakuppia jo useammasta ruotsalaisesta sisustuslehdestä; kelpaisi kyllä!

Spots kirjoitti...

heh, nelio. pointtisi on nyt harvinaisen selvä. :-) laitan sulle pikapuoliin niitä blogivihjeitä, joita illalla lupasin. nukahdin, kun nukutin sienaa. as usual.

zana & scaredy-cat: pisara on munkin suosikkini. vapaapäivän pelastaja. tai voihan sitä käydä aamulla kurkistamassa kaapista käsin, hymyillä vähän ja juosta töihin. :-)

maarit kirjoitti...

Nää kaikki on todella upeita, erit. ensimmäinen verkkokuvio ihastuttaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...