tiistai 27. lokakuuta 2009

Designia pukinkonttiin

Tulkaahan joulukuussa Tukholmaan – markkinoille! Designgallerietissa ovat kaupan vuoden parhaat palat á la ruotsalaissuunnittelijat. Pöydillä eivät pötkötä mitkä vain tekeleet, vaan Daniel Charnyn, Lontoon Design Museumin kuraattorin, valikoima kerma.


Tiedotteen mukaan torilla on jokaiselle jotakin, myös pienille ihmisille ja pienille lompsille. (Toivottavasti tieto pitää kutinsa.) Touhu ei ole vain sisustajille, sillä sekaan sopii myös muotia, muotoilua, graafista suunnittelua ja taidekäsityötä, esimerkiksi Åsa Jungneliuksen maljakoita, van Deurs -veskoja (kunpa myös huiveja ja muita kuteita),  In Every Tree -pippurisirottimia (tsekatkaa puljun valaisimet!) jaDefyran muistikirjoja. Kuulostaa siltä, että paikalla on pällisteltävä päivänä jos parinakin. 

Designgalleriet sijaitsee osoitteessa Odengatan 21. Joulumarkkinat ovat avoinna 1.–22-12. tiistaista lauantaihin. Lisätietoja löytyy täältä.

3 kommenttia:

Suki kirjoitti...

Mä rakastan joulumyyjäisiä ja nyt olen jälleen kade!

jari kirjoitti...

Taas myyjäiset. Vastahan edelliset loppui su 25.10, vaikkakin osa kamoista oli hiljattain esillä olleita juttuja tyyliin puusta sorvatut pullot. Sillä gallerietilla on edullisten tuotteiten myynti näköjään tarkoitus ja sehän sopii. Siihen lähettyville (London W8:n naapuriin) aukeaa loppuvuodesta Bemz:in kauppa. Enää ei tarvitse netistä arpoa uutta päällistä.

Spots kirjoitti...

suki: joulumyyjäiset ovat silkkaa parhautta. kaikenmoiset!

jari: jep, jep, myyjäiset. :-) hieno homma, että galleriet myy halvalla, mä en ole siellä käynytkään. ja bemzistä naapurissa pelkkää plussaa! vaaleita päällisiä ei ole koskaan tarpeeksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...