keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Kahveelle

Yllämme leijuu pressopannukirous. Bodumin versio kesti vuoden verran, Ikean alta puoli. Kumpikin halkesi keskeltä, kuumuudesta kai, mikä on kutakuinkin kummallista, koska kahvi on kuumaa.Menun teräspannussa taitanee piillä ratkaisu pulmaamme. Se ei halkea, ei, pitää sumpinkin sopivasti lämpimänä. Ja onhan siinä tyyliäkin. En investering, kuten töissä tavataan todeta.

Onko teillä kokemuksia Menun pannuista?

Kuva: Frapp

5 kommenttia:

Annemari kirjoitti...

Hei! En juo kahvia, joten pannuista ei ole kokemusta, mutta haluaisin kysya tuosta Hopen takista, mista vahan aikaa sitten kirjoitit. Himoitsen sita saannollisesti heidan nettikaupassaan, mutta koot sun muut arveluttaa, varsinkin se alustoppatakkiviritelma. Onko se hyvinkin paksu ja ilman sita takki tavattoman loysa? Ja voiko tukeutua normaaliin kokoon, vai tuoko alustoppa tahankin jotain muutoksia? Takki on klassikko. Ihana ihana klassikko.

Joy kirjoitti...

Ette kai täytä niitä liian piripintaan? Musta tuntuu että ainakaan kunnon mutteripannu ei muuhun voi edes hajota.

Anonyymi kirjoitti...

Joy; Jutussa puhutaan pressopannuista ei siis mutteri- eli mokkapannuista:)

Menun pressopannuista ei kokemusta minullakaan ole. Tyylikkäältä tosiaan näyttää.

-Antti-

RuusuLiisa kirjoitti...

Tyylikäs vaikkei kokemusta Menu:sta ole. Pitäälaittaa Joulupukin kirjeeseen taas yksi lisäys :D

Spots kirjoitti...

annemari: ooh, takki on täydellinen, siis TÄYDELLINEN! en tiedä, millä selittelisin 550 euron oston itselleni. en kai millään... suosittelen siis – ja lämmöllä. sovitin kokoa 36, jota tavallisestikin käytän. päälläni oli t-paita ja villatakki, kohtalaisen paksua sorttia. hyvältä näytti. alustoppatakki ei ole muhkeaa sorttia, joten sen poistaminen ei heitellyt kokoa kauheasti. suositan, että valkkaat tavallisen kokosi, ilman muuta.

joy: mutteripannu kestää meilläkin, mutta tuommoinen lasinen pressopannu... eikä me olla sitäkään piripintaan täytetty. täytynee testata tuota teräksistä. :-)

antti: tyylikäs on. ehkäpä se on tilattava. raportoin sitten, miten masiina toimii.

ruusuliisa: joulupukkia odottavat kiireiset joulunalusviikot. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...