maanantai 30. marraskuuta 2009

Back to basics


Marraskuinen Elle Decoration UK jää historiankirjoihini komeine, luonnonläheisine koteineen. Keskellä ruskaista koivikkoa kuiskutteleva tanskalaistupa on niistä tunteikkain. Se tekee toden tutusta less is more -lausahduksesta. En tiedä, ovatko Mariskoolit näyttäneet koskaan kauniimmilta. Epäilen.  

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse en ole koskaan osannut arvostaa mariskoolia, mutta tässä kuvassa se kieltämättä sopii kotiin. Toisto on kyllä aika vahva asia.

Esba kirjoitti...

Olen niiiin varma, että puu on uusi valkoinen. Kohta sitä tulee joka tuutista. Ja se on ihan kiva. Ajattelin kirjoittaa suomalaisesta puusta blogiin tässä joku päivä.

minna kirjoitti...

Hei, tilasin eilen miehelleni sen mustan Keep calm taulun .Hän on sukujuuriltaan vielä Britti joten se kolahti.Lisäsin myös sen saitin suosikkeihin. Toivottavasti et pahastu? siellä kun oli niin hienoja printtejä.

scaredy-cat kirjoitti...

Tällaisten kuvien jälkeen aina hetken haaveilen, että osaisin asua noin simppelissä ja rauhallisessa ympäristössä (en taida kuitenkaan osata). Olisin varmaan seesteisempi ihminenkin...

Spots kirjoitti...

s: eipä se ole ylittänyt munkaan ostokynnystäni, mutta nyt en enää mene vannomaan... oikeassa ympäristössä se on tavattoman kaunis.

esba: siltä se vähän vaikuttaa. paluu 80-luvun alkupuolelle. :-)

minna: hienoa, mä odottelen vielä omaani. sain tosin jo tilausta seuraavana päivänä vahvistuksen, että juliste on matkalla. lienee jo huomenissa täällä. eikä haittaa yhtään, että lisäsit puljun suosikkiesi joukkoon. hyvä vain!

scaredy-cat: heh, enpä mäkään taitaisi ihan tuohon taipua, mutta hyvän pohjan puu antaisi. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...