keskiviikko 2. joulukuuta 2009

BoikaystäväbleiseriYstävä kallis kyseli, mistä kannattaisi katsella boyfriendbleiseriä. Jopas sattui, sillä kulutin eilen kosolti aikaani nettikaupoilla. Etsiskelin sellaista, joka suojaisi Pohjolan pakkasissa, mutta koska Rodebjerin kaunokainen (löytyy Grandpasta) kustantaa pitkälti 300 euroa, siirryin ohuempiin versioihin. Olen sitä paitsi vakuuttunut, että tuleva talvi tallustellaan naheissa, + 5 asteen vesisateissa.

Kuvasta käsin komea, reippaasti rento bleiseri löytyi Asokselta. Tummanharmaa oli kaiken lisäksi alennuksessa. Tilasin takin jo siitä syystä, että sain taas syyn treenata koroilla köpsimistä. Pitkähkö takki ei imartele lyhytkoipista tennareissa kulkijaa (paitsi sutjakkaa sellaista). :-)

Osaisitteko te sanoa, mistä löytyisi talvinen poikakaveripleiseri?

2 kommenttia:

sunsun kirjoitti...

Paha kysymys, musta vähän tuntuu, että tuo koko pleiserimuoti on vähän lämpimämpien ilmastojen juttua. Jos sieltä tänne jotain tilaa, niin se ei oo tarpeeksi lämmintä tänne, ja Suomessa noita taas ei ees tarpeeksi lämpiminä tuoda, kun sisäänostajat on sitä mieltä, että niissä ei suomalaiset tarkene talvella (ja minusta ihan oikeutetusti).

Niin, ja oma ei-niin-poikaystävä-mutta-silti-ihana laatikkomallinen villajakkuni löytyi kirpparilta, että ehkä sieltä?

Spots kirjoitti...

sunsun: niinhän se taitaa olla, vaikka tällä hetkellä näillä leveyksillä pärjää pleiserissäkin. tuskin kuitenkaan kauan - viikonvaihteeksi povattiin kunnon pakkasia tännekin! ja se on mahtavaa, se. :-) mun on muuten aktivoiduttava kirpparisektorilla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...