tiistai 8. joulukuuta 2009

Milanon Mujista

Terveisiä Italiasta! Tallustelin taas pari päivää Bergamossa ja vuorokauden verran Milanossa. Hyvät jalkapallosta pitävät, suunnatkaa San Sirolle! Tunnelma on toista kuin Helsingin taikka Tampereen stadioneilla. Purppuraisina palavia soihtuja, palleassa tuntuvia pommeja ja Ronaldinho.

Kauppoja en kolunnut, en jaksanut. Söin sen sijasta pitsaa, sitä viimevuotiselta reissulta tuttua, maailman parasta sellaista. Koetin kerran harmaita neulos-Uggeja ja ihastuin. Jospa joskus pakkasten myötä.Milanon Muji oli oikeastaan ainoa kauppa, jossa kulutin yli kaksi minuuttia. Lapsen joululahjalootaan päätyi pingviinikeiloja, pelleilevä apina ja fiini flamingo. Olisin tahtonut kuvata ne kotosalla mutta kamera kaipaa yhä latausta. Ehdin napata sillä kokonaista kolme Bergamo-otosta. Onneksi ne edelliset ovat tallessa.

6 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Itse naputtelin juuri Mujin verkkokauppatilauksen. Meille tulee samainen apina, samaiset keilat - tosin kanaversiona sekä itselleni Barcelonan kortti :) *huoh*

scaredy-cat kirjoitti...

Ihan mahtavia leluja, varsinkin nuo pingviinit! Olin aikeissa sanoa, että Muji pitäisi saada Suomeen - mutta olenkin ajastani jäljessä, kun en tullut ajatelleeksi, että verkkokauppa tuo Suomeenkin.

Minna kirjoitti...

Nuo pingviini keilat olisisin tilannut meillekkin mutta olivat netistä loppu. Hienot lahjat !

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: mahtavaa. kerro sitten kokemuksiasi mujin verkkokaupasta. :-)

scaredy-cat: joo, nuo pingviinit muistuttavat mua wallace & gromit -leffan pahasta pingviinistä, joka jaksaa huvittaa vuodesta toiseen. kyllä muji voisi suomeen tulla... ja ruotsin granit...

minna: heh, toivottavastu lahjat viehättävät kaksivuotiasta yhtä paljon kuin äitiä. ;-)

scaredy-cat kirjoitti...

Joo, itse ajattelin juuri sitä pingviiniä myös! :) Väärissä housuissa on suosikkini Wallace ja Gromit -leffoista, ehkä juuri pingviinin takia.

Spots kirjoitti...

scaredy-cat: se on parasta, kun se vetäisee sitä päässään olevaa kumihanskaa taaksepäin - siinä junaradalla körötellessään. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...