perjantai 6. marraskuuta 2009

Kas, kenkä


Täytin maanantaina vuosia. 32. Koska olemme olleet kipeitä koko sakki, lahjaostokset ovat jääneet tekemäti – toistaiseksi. Meikäläistä kutkuttaisivat Gardenian prätkäsaappaat, sellaiset, joihin voisi vain tunkea jalkansa. Ilman käsiä.

Kuva: Grandpa

6 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Mukavaa, että voitte paremmin. Olinkin jo huolissani missä luuraat kun Joulupukille kirje on pahasti kesken ;) osaa sitten vinkata sille puolisolle mistä blogista käy kurkkimassa lahjaideoita. Ja onnea onnea onnea vaan :) synttäriesi johdosta näin jälkikäteen.

Duussi kirjoitti...

Onnea! :) Ja onpas tosiaan aika mukavan näköiset puutsit.

Esba kirjoitti...

Onnea! Ja hienot ovat kengät - taas.

Spots kirjoitti...

kiitos, kiitos. :-) kävin tänään kuikuilemassa bootseja fridhemsplanin grandpassa, mutta perhana, niitä saakin vain söderin liikkeestä. sinne sitten huomenna.

benglia kirjoitti...

Upeat saappaat, samanmoisia olen itse himoinnut. Netissä olen tiiraillut Fryen saappaita, mutta kokojen valinta on aika vaikeaa näin etänä.

Spots kirjoitti...

benglia: sama täällä, fryet ovat olleet kiikarissa mullakin. gardenioissa on vain kauniimpi korko. fryen pitkävartiset prätkäbootsit ostaisin oitis, jos en omistaisi vagabondin vastaavia. frye vaatinee muuten pienen postauksen. kiitos muistutuksesta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...