lauantai 7. marraskuuta 2009

Valoa joulunpyhiin


En ole erityisesti jouluihmisiä. Tykkään äidin lanttulaatikosta ja isän kalapullista, mutta kotiani en koristele, paitsi kynttilöillä ja lasikulhoilla, jotka ovat kukkuroillaan kuusenpalloja. Olen kuitenkin kohtalaisen varma, että tyttö tahtoo jo vuoden kuluttua kunnon joulun kuusineen ja tonttuineen ja kaiken maailman väreissä tuikkivine valosarjoineen. Mikäs siinä.

Tänä jouluna pöytää tahi ikkunalautaa voisi koristaa Muuton Raw-kynttelikkö. Käsintyöstetyt kyntteliköt ovat muuten kaikki ainutkertaisia. Mitä rouheampi, sitä parempi.

4 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Sama joulumentaliteetti täällä meilläkin. Joulua tuovat parhaiten valkoiset kynttilät, glögin yms. tuoksu, kirkas valosarja jossain maljassa tahi mytyssä. Niin ja suklaata pöydillä. Tonttuja ei meilläkään vilahtele. Ehkä myös havuja ovenpieleen.. no siinähän niitä jo tulikin ;)

Spots kirjoitti...

i hear you, tiinakaisa. :-) huh, jouluntuoksut! täytyykin käydä ostamassa glögiä...

RuusuLiisa kirjoitti...

Haa..lukiessani tekstiäsi huomasin samalla, että naapuriin on viritetty punaiset jouluvalot ikkunaan :D mies kutsuukin niitä bordellivaloiksi.. Raw pääsee joululahjalistalle :D thanks...

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: bordellivalothan ne. :-) mulla oli sellaiset lapsena omassa ikkunassa, sydämen muodossa, hih! raw on kyllä rouhee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...