torstai 26. marraskuuta 2009

Keltaisia elämänohjeita

Keep Calm And Carry On on elämänohje, jota tulee noudateltua liiankin kanssa, mutta mikäs siinä, se on hyvä ohje. Lausahdus syntyi vuonna 1939 Englannissa, toisen maailmansodan alla. Siitä oli tarkoitus painaa kaduntallaajia lohduttavia propagandajulisteita, mutta ne jäivät virallisesti julkaisematta. Näkösälle päätyi vain muutamia punaisia painotuotteita.Meidän tulevan kodin seinällemme tulee keltainen juliste. Oikeastaan kaksi. Keittiöön päätyy hapanta aamua piristävä iskulause.

Älkää kysykö, miksi valkkasin keltaista. Ei aavistustakaan. Piristää pimeää kai.P.S. Julisteet löytyivät brittiläisestä Keep Calm Gallerysta. Eivätkä maksaneet mahdottomia maltaita.

9 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

mulla oli vanhassa kodissa sama juliste punaisena, täällä uudessa sille ei vielä ole löytynyt paikkaa. toi alempi on myös hauska, siitä saivat:)

nelio kirjoitti...

kiitos vinkistä! mä oon miettinytkin, että mistä ton sais. Jokapäiväiseen käyttöön.

sanna matilda kirjoitti...

Suurkiitokset linkistä! Olen nähnyt tuon printin monessa lehdessä ja blogissa, nyt vasta selvisi mistä niitä saa. Heti läks tilaukseen hopeanharmaa printti ja nippu mustavalkoisia kortteja! :)

inke // issues kirjoitti...

Hahaa, meillä on punainen versio Keep Calm -kortista tulossa kehyksiin ja seinälle.. Jahka tämä sisustushomma pääsisi joskus edes alkuun.

Liinu/ annujaliinu.com kirjoitti...

ai että, mä haaveilen kanssa tuosta keltaisesta. Osuu ja uppoo. Tilaan heti tuollaisen kunhan saan kodin seinät uuteen uskoon eli valkoisen maalin alle. :)

scaredy-cat kirjoitti...

Mulla on punainen, jonka kaverini haki Lontoosta Victoria ja Albert -museon kaupassa. Vaikka tiedän, että tuo on suunnilleen joka toisella bloggaajalla seinällä*, se oli vain saatava. Ja tottapuhuen olen sen luokan stressaaja toisinaan, että tuon ohjeen näkeminen aamuin illoin on varmasti hyvä asia!

*En kyllä muutenkaan ole sisustajana niin originelli, että se haittaisi.

Working mum kirjoitti...

Nämä sloganit ovat nyt Suomessakin kova sana. Jonkun pitäisi varmaan Sarasvuon fightharderit tuotteistaa samaan tapaan :-). Upeita tauluja!

minna kirjoitti...

Ihania juttuja ja hienoja vinkkejä. Hieno tuo Keep calm and carry on julkka. Meillä olisi sillä käyttöä...

Spots kirjoitti...

mahtia, että meikäläisestä oli apua. en ymmärrä, miksi en postannut tätä aikoja sitten. :-) raportoin, kun saan julisteet kotiin. toivottavasti ovat paksuja ja kaikin puolin hyvälaatuisia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...