keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Uuteen kotsaan (unissani)

Elämä kuljettaa. Nyt muutamme mieheni työkuvioiden takia Tampereelle, kevään mittaan kenties Helsinkiin. Aluksi aatokset ovat kuitenkin vain kotoisassa Mansessa. Jos mä saisin päättää, elelisin siellä vaikka tästä tappiin.

Vuokrasimme 1900-luvun alussa rakennetusta jugendtalosta ison kaksion, joka on oikeastaan kolmio. Sen pinkit seinät saavat muuttomme myötä valkoisen värin, lukuun ottamatta lapsen soppia, johon tulevat Kukoilla tapiseeratut seinät. Enkä tiedä vielä valkoisestakaan, siis siitä, valkkaanko maalarin valkoisen vai jollakin sävyllä taitetun... Etukäteen asiaa on kuitenkin turha tuumata, kämppä kyllä kertoo, millaisia materiaaleja ja värejä se kaipaa. (Vuokrasimme kaksion kuvien ja Nelion avustuksella, totuus valkenee vasta tammikuussa.)Yhden asian kuitenkin tiedän. Mulla ei ole varaa ostaa Hayn Pinochhio-mattoa, jonka uudet tummanpuhuvat värit viehättävät... Byääh!

7 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!

Suki kirjoitti...

Jihaa, tervetuloa takaisin! Pian varmasti näämme kaikkia ihania kodinlaittopostauksia!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen! Toivottavasti nähdään pian! :)

~Belssi

scaredy-cat kirjoitti...

Onnea uudesta kodista! Kuulostaa ihanalta - haaveilen korkeista seinistä; kun on asunut sellaisten sisällä, en tahdo tottua uudempiin, matalampiin asuntoihin.
(Valitettavasti en ole asunut Jugend-talossa, mutta suht korkeaseinäisessä kämpässä kuitenkin.)

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: kiitos. :-)

suki: tänks, niitä tulee kevään myötä. tammikuussa pitäisi päästä maalailemaan, kunhan kerkiää. mä olen töissä melkein koko kuun. sitä ennen toljotan sun blogiasi ja kerään inspiraatiota. :-)

belssi: sitä mäkin toivon ja odotan! halejaaa ja terveisiä d:lle!

scaredy-cat: kiitos, katsotaan nyt, mitä siitä saa aikaiseksi. alkaa tässä jännittää jo itseänikin.

-L- kirjoitti...

Selailin juuri jotain sisustuslehteä ja siinä bongasin tuollaisen Hayn Pinochhio- maton. Taisi olla erään huonekaluliikeketjun omistajapariskunnan asunnossa! :)
Ihania mattoja.

minna kirjoitti...

Jos olet tulossa Helsinkiin, suuntaa äkkiä Armas Designiin siellä tuo matto on alessa. Muistaakseni 180€. Jos haluat sen vielä...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...