tiistai 24. marraskuuta 2009

Leikkieläimiä lapselle (lue: mutsille)Lapsiperheissä vallitsee Murphyn laki. Sateenkaaren väreissä sykkivät muovilelut kiinnostavat kummasti miniatyyri-ihmistä, vaikka äiti kuinka koettaisi tyrkkiä käteen puisia kapineita. Luulenpa, että saisin leikkiä Ursa-karhulla ja Kay Bojesenin apinalla aivan yksikseni. Aion kuitenkin koettaa vielä kerran kääpiön kärsivällisyyttä: klassikkoapina saa paljastua pukin paketista. Omaattekos vinkkejä, mistä sen saisi kutakuinkin kohtuullisen hintaan?

5 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Niinpä..ja jos lelussa vielä mahdollisimman ärsyttävä ääni/loru /musiikkin..Kohtuullisen edullisena? Scandinaviandesingcenterin kautta 98€, Scaninavianobjects.comin kautta 99€ ja Finnishdesignshopin kautta 129€.Tuo olis kyllä magee..dääämn..

Suki kirjoitti...

Ja vinkiksi, että apinalla ei kannata leikkiä. Sen kädet ja jalat ovat kiinni sellaisilla kuminauhoilla, jotka kuluvat poikki, kun jäseniä pyörittelee ympäri. Kierteet jäävät "päälle", kuminauhat pinkeenä koko ajan ja poksahtaa poikki aika nopiasti. Artekissa voi ainakin korjuuttaa (ihan ilmaiseksi) sieltä hankitut apinat. Mutta kaikesta huolimatta apina on ihana, vaikka se on sikakallis eikä sillä voi leikkiä. Juuri näitä juttuja ei miehet ymmärrä =)

buttercup kirjoitti...

Ääähhh... vielä lapsettomana olen yrittänyt uskotella itselleni, että mun tulevat lapset leikkii sitten vaan somilla puuleluilla. :D Mikä siinä muovissa ja glitterissä kiehtoo pikku ihmisiä?! Pitänee shoppailla näitä ihanuuksia sitten vain itselleen

scaredy-cat kirjoitti...

Heh, ostin kummipojalle Design Forum Shopista yksinkertaisen puisen käteensopivan auton pojan ensimmäisenä jouluna (vaikka tiesinkin, ettei 10 kk ikäinen vielä sillä leiki). Poika kyllä kiinnostui autoista, mutta alusta lähtien ne metalliset pikkuautot ovat olleet kaikkein kovin juttu... No, sikäli tädin ajatus toteutuu, että se puuauto säilyy pojan omille lapsille, kun siihen ei juuri kosketa. :)

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: huh, mitä hintaeroja. finnishdesignshopilla aikas suolainen summa... kiitos vinkeistä!

suki: mahtavaa, kiitos infosta. apina saa siis pönöttää hyllyn päällä koristeensa, suits me. ;-) ja ei, näitä juttuja eivät miehet ymmärrä.

buttercup: jep, ihanuuksia itselle vain - hyvällä tekosyyllä. (tuossa tuo kääpiö juuri leikkii karmeita ääniä päästävällä avauruuslelulla. hieno? ei tod.) ;-)

scaredy-cat: hehhee! hyvä pointti. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...