torstai 12. marraskuuta 2009

Parhaat palat


Syksyisen Habitaren parasta antia tarjoili Design Migration -yhdistyksen SOMEDEMOS-näyttely. Vuonna 2003 perustettu poppoo tähtää nuorten muotoilijoiden työllistämiseen esittelemällä esineitä erilaisissa tapahtumissa. Habitaressa näkemäni tuotteet olivat kaikki esittelyn arvoisia. Suosikkini oli Boxbox, Mari Isopahkalan, Tanja Sipilän ja Kirsti Taiviolan taiteilema kierrätetyistä matonpalasista ja puuvillasta tehty matto. Ekologista, esteettistä ja niin loftia että. Tykkään!

2 kommenttia:

jari kirjoitti...

Sama poppoo piti/pitää näyttelyä Design Forumin kellarissa. NK:lla on myös palamattoja vanhoista persialaisista, mutta eri kaavalla leikattu. Siellä on myös sika isoja ja sika kulutettuja yksivärisiä. Vain hinta hieman jarruttaa ostosta, n.50 000kr.

Mutta käykääpä katsomassa normikerroksessa oleva Leuku II, harvoin näkee niin monen oikeasti maailman huipun muotoilijan muotoja samassa näyttelyssä. Pitäis mennä vielä kerran, ennenkuin se loppuu.

Spots kirjoitti...

heh, 50 000 kruunua on kyllä jarru jos jokin. :-) mutta mattoja on pakko käydä katsomassa, kiitos vinkistä – taas kerran. design forumiinkin menen. jos kunto antaa myöden, suuntaan sinne huomenna. hiton flunssa jyllää jo yhdettätoista päivää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...