perjantai 13. marraskuuta 2009

Ei elämää ilman tennareita

Katselin eilen mustia kangas-Conssejani hellyydellä. Kyllä, hellyydellä. Tennarit ovat kulkeneet kanssani vuosikausia ja ovat aivan vain se kaksikko, joka suojaa koipiani päivästä toiseen. Mutta ne ovat niin pirun kylmät!Siksipä ostin Niket, kiitos 2h+k:n Esban vinkin. Eipä niitäkään villava vuori lämmitä, mutta niistä puuttuvat ne Conssien kiusalliset reiät, joista pakkanen ja lumi ja sade sukeltavat sisään. Nahka pitää sitä paitsi tuulen loitolla.Kenkien mukana seurasivat turkoosit nauhat, jos vaikka tahtoo vallan vallattomaksi heittäytyä. Mä en tahdo.

3 kommenttia:

Esba kirjoitti...

Hey!!! Ne on ihan yhtä mageet kuin meikäläisen kengät = ne on samat :D Eikö ookki ihanat jalassa? Ajattelin ehkä uskaltautua noihin turkooseihin nauhoihin keväällä. Se olisi jo jopa rajua.

RuusuLiisa kirjoitti...

Hienot! Nyt neulot mageet polvimallivillasukat niin eiköhän lämmitä?!

Spots kirjoitti...

esba: jepulis, samat ovat! kiitos vinkistä! :-) ovat kyllä ihanat sekä koivissa että katseltuina. mä muistutan sua keväällä turkooseista nauhoista!

ruusuliisa: kiitos ja kunnia popojen löytämisestä kuuluu esballe. :-) mutta juu, seuraavaksi sukkien kimppuun. tai ehkäpä mustan kaulurin... tai harmaan villatakin... hmm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...