sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Bersåta pöytään


Meillä ei ole yhtäkään kokonaista astiastoa. En tosin tiedä, mikä lasketaan kokonaiseksi, mutta tähtään tulevina vuosina kuuden tyypin serviiseihin. Omistamme moisen määrän KoKo-lautasia ja -mukeja, mutta olen tullut siihen tulokseen, että valkoista Teemaa sen olla pitää. Löytyypä meiltä Taikaakin ja saa löytyäkin: rakastan sen mustavalkoista versiota. Ja Paratiisia. Keräilykohteita piisaa.

Tällä hetkellä tiirailen Stig Lindbergin suunnittelemia Berså-astioita. Gustavsbergin kipot ja kapot olivat tuotannossa 1960–1974 mutta palasivat takaisin muutamia vuosia sitten. Hyvä veto, sanonpahan vain.

Raikas Berså yhdentyy myös valkoiseen Teemaan (vaikka väkisin). Jos nämä kupit eivät tuo kevättä tullessaan, niin eivät sitten mitkään.

9 kommenttia:

Suki kirjoitti...

kannatetaan.

Lili kirjoitti...

Tulee tuosta mieleen Arabian Apila. Ei hullumpi tuokaan. Mä oon ihan fanaattinen Arabia/Iittala haalija. Ei ole mullakaan kokonaisia astiastoja - eikä tule. Sarjoista saa keräillä mielekkäimmät osat ja yhdistellä sulassa sovussa pöytään. Kaj Frank oli nero - Teema on suurteos.

Anonyymi kirjoitti...

Bersåsta olen tykännyt aina, mutta suomen kirppiksiltä ei sitä tahdo löytyä. Meillä kerätään Kiltaa, lisäksi kaupasta ostetaan Teemaa. Kaapit on noiden lisäksi täynnä eripari Arabioita yms. kirppari-ihanuuksia :)
Viikonlopun kirppislöytö oli suuri kasa String-hyllyn osia pilkkahintaan.

Minna kirjoitti...

Stig Linberg on kunkku

RuusuLiisa kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani!

scaredy-cat kirjoitti...

Berså kelpaisi tännekin, ihailen sitä aina ruotsalaisten bloggaajien kuvissa (kaikilla niillä tuntuu olevan ainakin pari Berså-astiaa!).

Spots kirjoitti...

mä olen niin samaa mieltä kanssanne! kyllä täältä on muutamat bersåt ennen kotiinpaluuta hankittava. ties vaikka arvottavaksi asti! tykkäisittekö?

Lili kirjoitti...

Tykättäis!!!

blume kirjoitti...

Tykkään minäkin kovasti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...