lauantai 6. helmikuuta 2010

Ihmesieni

Pidän siivoamisesta mutta olen koettanut olla vaivaamatta sillä teitä. Nyt en vain voi, sillä olen mykistynyt. Ihmesienestä.Eilisen työpäivän päätteeksi kohtasin kotonani seuraavan näyn: Siena oli sotkenut Brio-hellansa punaisella tussilla. Koska tussin piti olla vesiliukoinen, oletin, että homma hoituu rätillä ja tolulla. Eipä hoitunut, ei. Hella oli ja pysyi punaisena.Päätin noudattaa ystäväni S:n neuvoa ja korkata Viledan ihmesienen, lähikaupasta löytyneen. Aloin hinkata sotkua superlonia muistuttavalla sienenpalasella.Ja kas – leluhella on kuin uusi! Vaatihan se viitisen minuuttia vinhaa hinkkaamista, mutta parempi sekin kuin hellan maalaaminen taikka uuden ostaminen. Paljon parempi! Seuraavaksi aion hinkata sienellä Conssieni kärjet, tepsii kuulemma niihinkin.

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Heips. Kokeileppa tuota Universal Stonea (vihreä pyöreä purkki). Sain sillä putsattua aikoinani tekonahkaisten Tapiovaaran Kiki tuolien istunosat "briljanteiksi". Olin kokeillut niihin vaikka mitä mömmöjä. Minusta ko. töhnä on parempi vielä kun tuo sieni. Nimim. sääli ettei toimi omaan naamaan...

Spots kirjoitti...

hehhee, löytyisikin jokin ihmesieni taikka -mömmö naamaan. tekisi aika hyvää pienen lapsen äidille... ;-) kiitos vinkistä, tuotahan mä koetan seuraavaksi. täällä olisi vaikka mitä puunattavaa.

W kirjoitti...

Ihmesienellä olen poistanut muun muassa kynsilakka-tahroja ja ruostetta, yhdyn siis ylistyskuoroon! Minä <3 ihmesieni 4eva.

Spots kirjoitti...

jeh, on kyllä aikas ykkönen! putsasin sillä juuri keittiötä. edellisen asukin jättämät tahrat kaasuliedelle häipyivät hetkessä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...