lauantai 6. helmikuuta 2010

Hiljaa hyvä tulee


Makuuhuoneemme on asuttavassa, joskin persoonattomassa kuosissa. Se tarvitsee tekstiileitä ja julisteita ja tulppaaneita! Kuvaan, kunhan saan kannettua arsenaalin kotiin.

Olohuone sen sijaan on yhä yhtä myllerrystä. En jaksa edes järkätä, ennen kuin saan kalusteita, joihin tavaroita tunkisin. Tai no, järkkäänhän mä, mutta pienin askelin. Tänään tein Dekosta pongaamiani purnukoita. Spreijasin lastenruokapurkkien kannet matalla mustalla ja tuunasin kylkeen tarrat. Matskut löytyivät Clas Ohlsonilta.

Spraymaali haisi vähintäänkin vaaralliselta. Toivoin sitä suihkiessani, että omistaisimme parvekkeen, mutta äkisti haju huussistakin häippäsi. Vessa sai siis suorittaa työvajani virkaa.

Hienoja, vaikka itse sanonkin! Suuntaanpa tästä suihkuttamaan enemmän kansia.

6 kommenttia:

petra kirjoitti...

Ostitko nuo purkitkin? Olen haaveillut samansuuntaisista säilytyspurkeista mutta en onnistu saamaan keittiössä tyhjenevistä lasipurkeista etikettejä siististi/kokonaan irti. Vinkkejä? (vai ratkaiseeko ihmesieni tämänkin pulman?)

Spots kirjoitti...

heh, en ostanut purkkeja, ne ovat sienalta jääneitä lastenruokapöniköitä. :-) liotin niitä ekaksi vedessä, että sain etiketit irti, sitten pesin normaalisti tiskiharjalla. olen kyllä kuullut ihmesienitaituriystävältäni, että se tepsii myös liimaan. ;-) (etiketteihin piti muuten käyttää aika kuumaa vettä.)

Riikka kirjoitti...

Tyylikkäät purkit!

inke / issues kirjoitti...

Iiiihania! Milloinkohan mun sisäinen piipertäjäni nostaisi päätään ja saisin jotain moista aikaiseksi?

Ja hei, joku kyseli liimatahroista. Jos ei muulla irtoa niin ei muuta kuin öljyä kehiin! Sipaisu margariinia / ruokaöljyä sitkeän etiketin päälle, antaa vaikuttaa useamman tunnin ja sitten pyyhitään lähmäkohta talouspaperilla pois. Loput lähtevät kun tiskaa rasvaa lasin pinnasta pois :)

Turkoosi kirjoitti...

Hienot purkit! Täytyy varmaan itsekin kokeilla!

Sort of pink. kirjoitti...

Näin saman vinkin Deko-lehdessä ja nuo purkit on todella kivat! Olet onnistunut mahtavasti tässä tuunauksessa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...