lauantai 24. huhtikuuta 2010

Mutkatonta mattopyykkiä

Paljastuksia, osa 1:


Muutamia kuukausia sitten hankittu karvamattomme on kököttänyt muutamia kuukausia vintillä. Likaisena. Sitä elähdyttävät muun muassa ruoantähteet ja koiralta päässyt oksennus – ripulitkin, muistaakseni. Tervetuloa lapsi- ja lemmikkiperheen arkeen! ;-) Tahrat on toki puhdistettu kotikonstein, mutta matto kaipaa käyntiä pesulassa. Autotonna sellaiseen on vain vaikea suunnistaa: painavan, liki parimetrisen maton kanniskelu pitkin kaupunkia ei lukeudu lempihommiini.


Tulevia hikikarpaloita vältelläkseni olen alkanut pohtia Pappelinan muovimattoja. Ruotsalaisten suosikit olivat esillä Milanossakin. Raskasmetallittomat ja myrkyttömät matot kestävät vuosia, luullakseni meikäläisilläkin. Tuleva eteinen-keittiökompleksimme saattaisi kaivata mustia ja valkeita raitoja...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jotex myy samanlaista raitamattoa paljon edukkaammin. Itsellä on keittiössä ja toimii hyvin.

Suki kirjoitti...

Meillä kanssa toivelistalla! Kokovalkoinen olisi tulossa meidän ihka ensimmäiselle parvekkeelle. Ja jos hyvä ja toimiva, niin sitten isompi myöhemmin eteiseen.

Mysi kirjoitti...

Hei,

Jos asut Helsingissä, niin suosittelen seuraavaa mattopesulaa. Hinta ei päätä hirvitä ja kotiinkuljetus ovelle ilmainen kehä III sisällä.

- Minttu

http://www.cityclean.fi/PublishedService?pageID=3&action=view&groupID=340&OpenGroups=340

RuusuLiisa kirjoitti...

Heh..minä päädyin dekolehden kautta tilaamaan muovimatot. Ne toivottavasti tulee pian! Olkkarin karvamatto ollut vajaan kk:n lattialla enkä tiiä mitä kaikkea siihen on edes tippunut. Keittiön matto kaikkein järkyin - piskin pitää syödessään ottaa suullinen papanoita, raahata ne keskelle lattiaa, tiputtaa osa suusta, rouskutella loput, murentaa osa, talsia murujen päällä..ykät sain onneksi rätillä hankaamalla suht hyvin pois :D

Spots kirjoitti...

anonyymi: ok, kiitos vinkistä. :-) mä luulen, että testaan ekaksi pappelinaa, koska olen nähnyt sen livenä.

suki: hyvä valinta!

minttu: kiitos vinkistä – aivan mahtavaa. tulee totisesti tarpeeseen!

ruusuliisa: heh, tuttu kuvio papanoiden kanssa: meillä toimitaan ihan samoin. :-) kyllä sitä on alkanut pohtia koirien ja ennen muuta lapsen myötä noita materiaalivalintoja aiempaa tarkemmin.

aikuistumassa kirjoitti...

Täytyypä laittaa muistiin. Parvekkeen väliaikainen matto saisi jo lähteä. Vaikka ensimmäinen mielikuva muovimatosta on vähemmän mairitteleva, nuo näyttävät ainakin kuvissa tosi kelvollisilta. Ja se käytännöllisyys. Kiitos vinkistä!

Spots kirjoitti...

aikuistumassa: voi vakuuttaa, että ovat luonnossa enemmän kuin kelvollisia. ;-) oikeastaan hiton hienoja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...