sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Ajatuksia

Katselin Milanossa ottamiani kuvia ja poimin joukosta jokusen. Niissä on jotakin meikäläistä inspiroivaa, rouhea luonnollisuus kaiketikin. Näillä eväillä lähdemme remontoimaan uutta kotsaamme, jonne muutamme parin viikon päästä. Karmea urakka edessä, mutta eiköhän siitä selvitä. Vappu jää kyllä juhlimatta, mutta siitä viis: se on uudenvuoden ohella pirskeistä pahin.


Saapa muuten nähdä, millaiseksi kämppämme muotoutuu. Vuokranantaja päätti, että puulattiat saavat päälleen laminaatin, eivätkä keittiönkaapitkaan taida vaihtua (paitsi omalla rahalla heti, kun kukkaro antaa myöden).


Tiedättekö muuten, mistä saisi suhteellisen edukkaita betonityötasoja?

3 kommenttia:

joska kirjoitti...

Betonityötason voi tehdä itse, se lienee halvin vaihtoehto. :) Aikaa siihen kyllä meni eikä mies aio enää rivitalon pihalla tasoja tehdä mutta suuremmissa puitteissa kyllä joskus kun rakennetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Vuokra-asuntoon en tekisi omalla rahalla mitään!

Spots kirjoitti...

joska: näinhän se on. lähtisin varmasti valupuuhiin, jos en asuisi kerrostalossa. kiinnostaisi koettaa. :-)

anonyymi: asiasta ei ole vielä keskusteltu vuokranantajan kanssa, mutta mikäli tarvis vaatii, olen totisesti valmis maksamaan muutamasta kaapinovesta. meillä on vakaa aikomus elellä tuossa seuraavassa vuosikausia, ja meikäläisen sisustushermot eivät oikein jaksa sinnepäin-juttuja. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...