perjantai 30. huhtikuuta 2010

Suuri päivä

Puhelimeni pirisee huomenna kello 7. Suihku, sipaisu Sensain 38:ia ja kohti uutta kotia. Putkiremontista kuoriutunut kaksio on pölyä täysi, se on imuroitava ennen paripäiväistä maalaussessiota. 52 litraa maalia ja kaksi päivää. Kääk ja morjesta vain niskoilleni.


Tapettiakin on. Siena saa parille seinälle Pihlgren ja Ritolan Kukot-tapettia, ei kuitenkaan sitä vihreää, jonka perään jokunen kuukausi sitten haikailin. Meille tulee okraa. Ja sitten metsästän luolan.

Mutta kuluuhan se vappu tätenkin: kotona, hyödyllisesti ja halvalla. Avoimesta ikkunasta kantautuvat kaupungin äänet, voinette kuvitella, millaiset. ;-)

Huomisesta pitäen saatte seurata rempan etenemistä.

3 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Voikun hienoa! No ei sun niskojen takia mutta muuten. Mukavia maalaushetkiä :)

ps. tuliko pöllö perille? En muistanut aiemmin kysyä kun jännäsin vaan miten ja milloin pääset takas suomeen..

PISARAPILVI kirjoitti...

hyvä se on tuokin väri tapettiin. Ette sitte remppa apua tajunneet pyytää? Vai aattelittekko ettei viitti "häiritä";) Nooh sanokaa ku laatikoita pitää kannella. Mulle kelpais parin tunnin hikijumppa!

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: kiitos, mukavasti ne kaksi vuorokautta menivät. :-) pöllö odottaa vielä postissa, hitsi, mitä kiitoa sen italian-jumin jäljiltä. huomenna hakemaan. sitten on luvassa kuvia.

pisarapilvi: aika retrohan siitä huoneesta tuli, mutta asukas on tyytyväinen. :-) kiitos avuntarjouksesta, me soitetaan sitten, kun on laatikonkantoaika.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...