perjantai 25. kesäkuuta 2010

Edit: Juhannuskirppis > ALE

Nimimerkki Pienistä kengistä eroon ilmoittaa seuraavaa:
Olen valitellut aiemminkin ketaroitani: ne pirut ovat kasvaneet puoli numeroa viimeisen vuoden aikana. Olen kaiken lisäksi löysähköjen kenkien ystävä, joten just sopivat eivät sovi meikäläiselle. Kaappi pullotteleekin käyttökelvottomia jalkineita. Ehkäpä jotkin niistä löytävät kodin teidän luotanne. Säännöt ovat samat kuin aiemminkin: Jos popot (taikka rahi) kiinnostavat, sähköpostaa mmmustatuntuu@gmail.com. Nouto Helsingistä.


Luonnonvalkoiset Converse Light Acoustic -tennarit, koko 36 (UK 3,5). Näitä ei ole käytetty kuin kaupan lattialla kerran, silloinkin vain toista tossua. 45 e. 35 e. MYYTY!


Tummansiniset perus-Converset, koko 36 (UK 3,5). Nämä ovat olleet kahdesti jalassa, uudenveroiset. 30 e. 25 e. MYYTY!


Vagabondin mustat tossut, jämäkkää kangasta, koko 35. Näitä on käytetty kerran, uudenveroiset. 20 e. 12 e. MYYTY!


Vagabondin vaaleanruskeat mokkasiinit, koko 36. Täysin käyttämättömät. 35 e. 30 e.


Hush Puppies -kiilakorkosandaalit, mustaa nahkaa, koko 37. Maailman mainioimmat jalassa mutta meikäläiselle puoli numeroa liian suuret. Näitä on käytetty kerran. 35 e. 25 e. MYYTY!


Acnen Joli-nilkkurit, mustaa nahkaa, koko 36. Näitä on käytetty kahdesti, kerran ulkona, kerran sisällä. Nahkapohjat ovat rahtusen kuluneet, suositankin pohjien teettämistä suutarilla. Muutoin uudenveroset kengät (itken verta myydessäni mutta toivon, että nämä pääsevät ahkeraan käyttöön), jotka maksavat Acnen verkkoputiikissa 380 e. Mun hintalapussani lukee 150 e/tarjous.


Iskun Pikku-rahi, uusi ja käyttämätön. Maksaa Iskun tarjouksessa 79 e, meiltä saa hakea 50 eurolla. MYYTY!

7 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Höh..valitettavasti mulla on ihan liian iso kinttu! tennarit olisin ostanut heti.

Tiinakaisa kirjoitti...

Voi harmi, kun ovat kokoa liian pieniä..ois tullut kaupat mustista vagabondeista.

inke / issues kirjoitti...

Haaveilen noista mokkasiineista, mutta viikonloppuna Tukholmassa tapahtui tilille jotain niin turmiollista etten taida kyetä niitä ostamaan.

Hinta on kyllä enemmän kuin kohdallaan, mutta palkkapäivään on 20 vrk ja pakko varmaan jättää vähän pätäkkää kesämansikoita varten...

Hö. Pitäisi pistää oma blogikirppis kans pystyyn, josko se vähän petraisi tätä katastrofaalista tilannetta...

Spots kirjoitti...

inke: jos sä laitat blogikirpparin pystyyn, saat musta asiakkaan! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin blogiisi lauantaina ekan kerran ja luin kenkämyyntikirjoituksen. Mustat vagabondit jäivät mieleeni ja seuraavana yönä näin niistä unta. Unessa kaverini oli ostanut ne. Ovatko ne vielä vapaat? Olisin kiinnostunut vielä, uni vahvisti haluni. Kiva että jollakulla toisellakin on pieni jalka. Mistä yleensä ostat sandaalit yms. kengät? Jos käytät yleisestikin koko 35.
Terveisin apilainen

Spots kirjoitti...

terve, apilainen! kengät ovat vielä vapaana, pistä mulle s-postia, jos olet yhä kiinnostunut. mä käytän tavallisesti kokoa 36, mutta jostakin syystä noista kävivät 35:t. ja kumpparit ovat nekin kokoa 35. mulla ei ole koskaan ollut ongelmia löytää kenkiä, ihan perusputiikeista mä olen niitä ostanut. ja netistä tietenkin. acne on mun ehdoton suosikkini. :-)

Anonyymi kirjoitti...

luin pitkästä aikaa blogiasi, ja tulipa vaan mieleeni sanoa että vieläkin jaksan iloita kenkäkaupoista . .. hih

vaaleat converset on pitkään aikaan parhaimmat kenkäparit. jo moneen kertaan oon myhäillyt kuinka kivat ja mukavat ne onkaan.
mustat vagabondit menee jo talviunille, mutta varmasti pääsevät taas käyttöön keväällä. mustat tossut sopii aina !

kiitokset siis loistokengistä hyvään hintaan!

-iina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...