tiistai 29. kesäkuuta 2010

Mokasta muuksi

Muistatteko arkistokaappini ja mietintäni mustasta maalista? Hiekkapuhaltaja pyysi urakasta 750 euroa, joten kiitin kohteliaasti ei ja päätin telata ne itse. Lähetin miehen rautakauppaan ostoslistan kera. Toivoin mattamustaa, täyshimmeää maalia. Myyjä kauppasi Empireä. Ja minähän maalasin.


Olisi pitänyt lopettaa jo ensimmäisen laatikon jälkeen, sillä tulos oli kaikkea muuta kuin komea. Maalasin loppuun ja odotin ihmettä – josko ne kaapit kuivuisivat kauniiksi. Eivät kuivuneet.
Katselin niitä viikon pari ja marssin taas maalikauppaan. Ostin Nitromorsia ja poistin Empiren. Karmaiseva tökötti oli tehokasta: maali lähti parissa minuutissa. Ei kuitenkaan täydellisesti, kuten kuvasta näkee. Homman jälkeen olin aikeissa satsata satasia hiekkapuhallukseen tai ruiskumaalaukseen, mutta tulin pian toisiin aatoksiin. Kulahtaneet, teräslastalla raavitut kaapit passaavat meikäläisen pirtaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

9 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Huh mikä hinta, tosin onhan noissa hommaa. En kuitenkaan olis uskonut noin kalliiksi.

Spots kirjoitti...

joo, yllätyin itsekin. huomasin, että tuossa kilsan päässä on maalaamo - veikkaan, että homma hoituisi sielläkin, mutta vielä ei ole tarvista. nyt tuntuu, että kaapit toimivat juuri noin. katsotaan, mitä mieltä olen kuukauden päästä. heh. :-)

tuittu kirjoitti...

Tolla hinnalla saisit varmaan jo uudet kaapit;). Toi hinta kuulostaa ihan tuulesta temmatulta. Ei se homma niin paljon aikaa vie. Olen joskus hiekkapuhaltanut, kylläkin lasia, ja se on mukavaa puuhaa. Pinta näyttä hyvältä noin, ois vielä kiva nähdä kaapit kokonaan:).
nim.utelias-Unto

Spots kirjoitti...

tuittu: heh, niinpä. tuntui aika kaamealta, kun maksoin kaapeista vain 70 e. lupaan myös kokonaisia kaappeja kuvaan, kunhan saan siivottua. :-)

RuusuLiisa kirjoitti...

Perfect!

Helmililja kirjoitti...

Jos kyllästyt raavittuun teräspintaan, niin mites laatikoiden etulevyjen päällystäminen jollain tapetilla?

Anonyymi kirjoitti...

Laittaisitko isomman kuvan nykytilanteesta? Meinaan tuon pienen kuvan perusteella tulos näyttää hienon rosoiselta, vaikkei kaikki mennyt niin kuin piti. :)

Tiina

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: kiitos, vaikka ei tuo ihan täydellinen olekaan. :-) hyvä kuiteskin, heh.

helmililja: ei ollenkaan huono vaihtoehto, mutta tapetti ei ehkä sovi tuollaiseen metalliseen tyyliin. tai mistäpä sen tietää. :-) katsotaan, mitä aika tuo tullessaan. jos kaapit siirtyvät joskus esimerkiksi sienan huoneeseen, tapetti on oikein käypä vaihtoehto!

tiina: joo, koetan saada kelvollisen kuvan asap. :-)

Kiki kirjoitti...

Tuo näyttää loistavan hienolta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...