torstai 3. kesäkuuta 2010

Stuva Suomeenkin!

Jos asuisimme yhä Tukholmassa, kipittäisin Ikeaan Stuva-kaupoille. Lapsille suunniteltu säilytysjärjestelmä on leppoisan simppeliä sorttia laatikoineen ja kaikkine koloineen. Muistuttaa Asplundin omaisuuksien arvoisia systeemeitä. Saapa nähdä, seilaavatko Stuvat Suomeen. Toivottavasti.


P.S. Kuinka nopsasti ihminen voi vaihtaa tapettia? Olemme asuneet täällä vasta kaksi viikkoa, mutta voisin jo tapiseerata Sienan huoneen toistamiseen. ;-) Kukot ovat kauniit, mutta voi persus, miten hienoja tapetteja maailma on mykkyrällään...


P.P.S. Arvatkaapa, kuinka meikäläisen Pistol-saapikkaille kävi. Jätin ne perjantaina junaan! Soitin sattuman huomattuani VR:lle, jonka virkailija paikallisti konnarin avulla kenkäni. Lupasi palauttaa ne maanantaina löytötavaratoimistoon. Eipä sitten palauttanut. Arvatkaa, alkaako olotilaani kuvastava verbi v:llä. Kyllä.

11 kommenttia:

RUMBO kirjoitti...

Stuvaan on saatavilla ainakin jo Tampereelta! On se vaan kiva. Mietimme että eksyykö lastenhuoneeseen säilytyskalusteiksi tuota valkoisena.

RuusuLiisa kirjoitti...

Hieno stuva ja harmi sun pistoleita :( no toivottavasti kenkien uusi omistaja arvostaa niitä yhtä paljon kuin sinä. Ja toisaalta on suotavaa et kuka niillä käveleekään tällä hetkellä on saanut muhevat rakkulat jalkoihinsa ja armotonta särkyä..heh..maailmassa on muuten joo liikaa tapetteja-sen takia meidän tapettihommat on jäissä hetken :D kun ei osaa päättää niin ei osaa..

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa niitä kenkiä kysellä vielä kun ne ei välttämättä ihan heti päädy sinne löytötavaratoimistoon kukaan ei niitä käsittääkseni sinne päivittäin toimita vrltä.

inke / issues kirjoitti...

Eeeeih. Mutta soittele sinne löytötavaratoimistoon vielä, voihan tässä olla päivän tai parin viive. Olehan sinnikäs - lienee selvitettävissä, kuka se konnari siinä junassa on ollut jne. - eiköhän parilla patistelupuhelulla ala kadonneet kengät palautua. Näin ainakin haluan uskoa. Pidän peukkuja täällä, pidä meidät ajan tasalla!

Cat's Meow kirjoitti...

Hienot kaapit on. Jos ois lastenhuone ;)
Nyt mun täytyy varmaan antaa itsellen lupaa poistaa meidän yli 2 v sitten laitetut (hitsin kalliit) tapetit, ja maalata seinät valkoseks.. Onneks ei tapetoitu kuin kaksi seinää..... Kaksi vuottahan on oikeesti jo ihan kiitettävän pitkä aika yksillä tapeteilla, mä kyllästyn kaikkeen kirjavaan aina...
Toivottavasti kenkulit löytyy!!!

Spots kirjoitti...

rumbo: mahtavaa! mä katsoin vain netistä, siellä ei ollut vielä stuvia.

ruusuliisa: heh, joo, jos mun kenkäni koristavat nyt jonkun muun koipia, toivon nyrjähtäneitä nilkkoja. :-) tapettihommat ovat karmeita, pian on pakko maalata seinät valkoisiksi (kuten cat's meow). sitten saa leikitellä pelkillä tauluilla ja tekstiileillä ja leluilla sun muilla.

anonyymi: voit uskoa, että kyselen. tänään soitin jo juna-asemillekin...

inke: tänks, i'll keep you posted.

cat's meow: meilläkin on kaksi seinää tapetilla... veikkaanpa, että valkoisiksi menevät jossakin vaiheessa. :-) eipähän tunnu sitten niin pahalta, kun lapsi tussaa seinät, heh.

Riikka kirjoitti...

Mahtavan näköinen säilytysjärjestelmä! Mihinköhän mä sen mahduttaisin tänne tytsylle... Miksei huoneessa voi olla enempää seiniä?

tiina kirjoitti...

Juu, kävin tänään Tampereen Ikeassa ja siellä kyllä oli Stuvaa. Aivan yllätyin, se oli näpsäkän oloinen. Meni omatkin vaatekaappisuunnitelmat uusiksi..

ultsi kirjoitti...

heh, määkin oon stuvan hankkimisaikeissa nyt kun a siirtyy vähitellen omaan huoneeseensa. näin ikean avajaisissa täällä ja ihastuin.

Spots kirjoitti...

riikka: heh, sun täytyy säveltää ja asetella kalusteita keskelle huonetta. :-)

tiina & ultsi: mä veikkaan, että stuvaa löytyy kohta puolen suomen lastenhuoneista. :-) että good choice!

Kotilo kirjoitti...

Mitä! Vannoutuneena ikea-fanaatikkona silmieni ohi on päässyt tuo Stuva. Vautsi! Tykkään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...