perjantai 11. kesäkuuta 2010

Vaihtoehto

Kämppä kaipaa mattoja. Säästänen olo- plus makuuhuoneemme sellaiselta, mutta keittiö-eteinen ja Sienan huone kaipaavat tekstiiliä. Muovimatot tuntuvat olevan kortilla: joku muukin taitaa tykätä niistä. ;-) Ikean Stockholm Rand on pysytellyt päässäni pitkään. Se on harvinaisen hyvännäköinen matto, mutta sen omistaa puoli pitäjää. Tai maata. Vaikka toisaalta, mitä sitten.

Mutta ehkäpä pisimmän korren kiskaisee ruotsalaisjätin Jorun. Pakko päästä pällistelemään paikan päälle. Tikaussakin olisi (ainakin) yksi täydellinen, mutta lompsani suhtautuu siihen penseästi.

6 kommenttia:

Katalaiina kirjoitti...

Mikä mikä tuo matto on, en ole tuollaista nähnytkään?

Tiinakaisa kirjoitti...

matto-asiat on aina kinkkisiä! minkalainen onkaan se matto, jota jaksaa katsella isona pintana kuukaudesta toiseen.. valkoinen kyllä joo, mutta siinä taas onkin omat haasteensa. tuo kuvassa oleva näytää hyvältä!

Spots kirjoitti...

katalaiina: ikean jorunhan se. en tiedä, kuinka kauan sitä on saanut sieltä. kuvassa se näyttää vallan kivalta, saas nähdä, miten on liven laita.

tiinakaisa: jep, valkoisessa matossa piisaa totisesti haastetta, etenkin 2,5-vuotiaan sottapytyn ja kaikkialle ilopissailevan koiran kanssa. :-) siksi meille saa tulla jotakin muuta.

Katalaiina kirjoitti...

Matto näyttää kuvassa tosi kivalta, minun näytölläni sini-valkoiselta. Täytyypä käydä katsomassa IRL :)

Anonyymi kirjoitti...

Matto tosiaan näyttää netin välityksellä loistavalta, minun silmiini nopeasti katsottuna musta-vaaleanharmaalta, mutta totuus on karu: likaisen näköinen - kuin uitettu koira.

Kotiin päästyäni oli pakko tarkistaa minkä värinen maton piti olla, ja lukihan siinä beige-tummanharmaa.. Harmitti silti kovasti, sillä kuosi on samaan aikaan kiva jännä, mutta silti rauhallinen.

Spots kirjoitti...

mäkin näin tuin ikeassa mutta vain mallikipaleena. olisin kyllä ostanut, jos olisi ollut myynnissä. meillä se passaisi erinomaisesti eteiseen: kun siellä hilluvat koirat ja lapset ja aikuiset, on vain hyvästä, että on valmiiksi likaisen näköinen. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...