torstai 29. heinäkuuta 2010

Pieniä hetkiä


Tiilenpunaa, pysähtyneitä kyliä, maisemia, laventelintuoksua ja lämpöä. Palaan toistekin Toscanaan.

4 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Ah Italia! Aina jaksaa katsoa kuvia Italiasta, kiitos näistä.
Sienassa joskus seikkailin, ja Firenzessä ja junalla halki Toscanan. Kyllä siellä kaunista oli, mutta siihen aikaan vuodesta vähän liikaa turisteja. Junissa sai seisoa aina. Ihanat muistot kumminkin.

Melli kirjoitti...

Ihania, ihania kuvia!

Saako kysyä mitä kautta hankitte talon...? Olen pohtinut vuokraamista ensi kesäksi esim. Interhomen kautta, mutten ole kuullut keneltäkään kommenttia suuntaan tai toiseen miten tuollaiset vuokraussysteemit ovat toimineet. Tai jos on jokin vuokrausvinkki, olisi mahtavaa kuulla :-)

Mutta kuten sanottu, ihania kuvia, niistä päätellen oli myös ihana loma!

Melli

Kiki kirjoitti...

Ihania!! Matkakuume iskee:)

Spots kirjoitti...

liivia: italia on kyllä maista ihanin. mä olen käynyt siellä seitsemän kertaa, eivätkä ne jää viimeisiksi. :-) haaveissa siintelee pidempikin visiitti, ehkä jossakin toscanalaisessa pikkukaupungissa. vaikkapa montalcinossa. taikka sienassa.

melli: kiitos, kiitos. :-) me vuokrattiin tuo holidaylettings.co.uk-sivuston kautta ja oltiin tajuttoman tyytyväisiä. kaikki sujui kuin rasvattu, ja matkan hinnaksi jäi kutakuinkin 350 e per nuppi. siis lentoineen, autoineen ja asumuksineen. kirjoitan ehtiessäni pidemmän raportin vuokrauskokemuksestamme. suosittelen sitä enempi kuin lämpimästi enkä taida jatkossa oikein muunmoista matkailua harkitakaan.

kiki: toscanaan vain! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...